Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

'Plinarima' u Francuskoj prijeti Konan, Vuglač i Lučin još uvijek suspendirani

PPD Zagreb
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
22.08.2018.
u 15:27

Nakon što su osvojili prvo mjesto na turniru u Grazu, “plinare” očekuju puno kvalitetniji suparnici.

Rukometaši PPD Zagreba za vikend putuju u Francusku gdje će igrati na međunarodnom pripremnom turniru Vendee Hand Trophée. Zagrebaši će u polufinalu igrati protiv francuskog prvoligaša Nimesa.

Nakon što su osvojili prvo mjesto na turniru u Grazu, “plinare” očekuju puno kvalitetniji suparnici. Ako pobijede Nimes, igrat će s boljim iz drugog polufinalnog susreta u kojem igraju Aix i Chambery. U Aixu igra bivši zagrebaš, Slovenac Darko Cingesar, a u momčadi imaju i jednog zanimljivog igrača, Konana iz Obale Bjelokosti.

Chambéry više ne vodi Ivica Obrvan. Na klupi ga je zamijenio Erick Mathe. Za “plinare” će to biti posljednja provjera uoči početka sezone, a prvu službenu utakmicu odigrat će u Našicama protiv Nexea 30. kolovoza u prvom kolu SEHA Gazprom lige.

Što se tiče igračkog kadra, neće više biti dovođenja igrača. Halil Jaganjac ostaje ovu sezonu u Metalurgu i njegov dolazak može se očekivati tek sljedeće sezone. Tin Lučin i Mario Vuglač i dalje u suspendirani, no Disciplinska komisija još nije donijela odluku o težini njihove kazne. Oba igrača, vjerojatno iz nekih svojih razloga, nisu se odazvala u klub na početku priprema (Vuglač), odnosno nakon povratka s juniorskog EP-a (Lučin).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije