Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLETIRAN KADAR

Plinari su slabiji za Josipa Valčića koji se vraća tek u siječnju 2016.

Josip Valčić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
12.07.2015.
u 09:34

zagrebaši kompletirali igrački kadar za novu sezonu Kao i prošle godine hrvatski prvak igrat će Ligu prvaka isključivo sa domaćim igračima, bez niti jednog stranca

Desetak dana prije početka priprema rukometaši PD Zagreba dovođenjem Tina Kontreca iz Varaždina, kompletirali su igrački kadar. No, postoji mogućnost da se Šušnji i Kontrecu na mjestu kružnog napadača pridruži i Stanko Sabljić (27) koji je igrao u njemačkom Erlingenu, a prvu sezonu SEHA lige u banjalučkom Borcu.

- Razgovaramo o još nekim sitnim detaljima i vjerujem da će uskoro potpisati za nas. Što se tiče Kontreca on je bio Vujovićeva želja - istaknuo je Ante Ančić, direktor kluba.

Vujović je dobro pratio Kontreca u susretima između PPD Zagreba i Varaždina. Kad već među "plinare" nije htio Mrđenović, onda je Kontrec prihvatio poziv odmah na prvu.

Otišli Čelica, Brozović i Čorić

- Riječ je o brzom, pokretljivom igraču koji je dosta agresivan u obrani - istaknuo je Ančić.

Dakle, klub su napustili Duško Čelica, Ilija Brozović i Teo Čorić, a došli su Stefan Vujić, Josip Šandrk, Marko Vukić i Tin Kontrec.

- U prvom dijelu sezone sigurno ćemo biti slabiji nego prošle sezone. I to za Josipa Valčića koji će biti u pogonu tek u siječnju sljedeće godine. Kada se u momčad vrate Mandalinić i Josip Valčić onda ćemo biti jači nego lani - priča Ančić. Veselin Vujović morat će u prvom dijelu sezone pronaći zamjenu za mlađeg Valčića na mjestu organizatora igre. Kao prvo rješenje nameće se Sandro Obranović, ali i Stefan Vujić te Domagoj Pavlović.

Nikolić umjesto Sarača

No, tu je i mlada nada kluba, Petar Medić koji će sigurno imati veliku minutažu kod Vujovića koji je ove sezone dobio novog pomoćnog trenera na klupi. Umjesto Zlatka Saračevića pomoćnik će mu biti Andrija Nikolić koji se vratio iz Meškova.

- Saračević će biti prvi trener naše druge momčadi s kojom želimo sljedeće sezone izboriti Prvu ligu .- zaključio je Ančić.

>> PPD Zagreb u Ligi prvaka protiv Kiela, Veszprema, PSG-a, Flensburga...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije