Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER NA TRIBINAMA

Plenković: Rijeka je bila maestralna, a Hrvatska na Euro ide s velikim ambicijama

Andrej Plenković
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
17.11.2019.
u 14:41

"Uvjerljivo prvo mjesto i još jedno prvenstvo pred Hrvatskom i s velikim ambicijama”, rekao je premijer Plenković nakon utakmice u Rijeci u kojoj je Hrvatska pobijedila Slovačku i tako prvim mjestom u skupini osigurala nastup na EP 2020.

Hrvatskim nogometnim reprezentativcima na plasmanu na Europsko nogometno prvenstvo 2020. godine u subotu su čestitali premijer Andrej Plenković te predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković.

"Uvjerljivo prvo mjesto i još jedno prvenstvo pred Hrvatskom i s velikim ambicijama”, rekao je premijer Plenković nakon utakmice u Rijeci u kojoj je Hrvatska pobijedila Slovačku i tako prvim mjestom u skupini osigurala nastup na EP 2020.

Premijer je istaknuo igru "vatrenih" u drugom dijelu utakmice u kojem su postigli i tri gola. Pohvalio je i "fantastičnu" atmosferu na tribinama. "Rijeka je bila maestralna”, rekao je.

Na pobjedi protiv Slovačke i plasmanu na EP 2020. reprezentativcima i izborniku Zlatku Daliću, predsjednik Sabora Jandroković čestitao je u priopćenju.

"Dragi naši Vatreni, čestitam vam od srca na sjajnoj igri i još jednoj velikoj pobjedi kojom ste izborili plasman na EURO 2020. Iznova ste pokazali iznimnu snagu zajedništva i pobjednički duh svjetskih doprvaka i cijelu Hrvatsku ispunili ponosom", stoji u Jandrokovićevoj čestitki.

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
17:54 17.11.2019.

Gospodine premijeru slažemo se !!! Čovječe pokreni se ! Nađi način,nađi modus da se i u Hrvatskoj napravi pristojan nogometni stadion.Ako ne znaš,prepiši od Mađara ili Makedonaca.Ako nećeš,idi !!!

JA
Jazo
15:38 17.11.2019.

Do finalaaa - Hrvatska!!

PR
predator57
16:56 17.11.2019.

Plenkoviću tvoj hdz nikad, a ni onda nikad neće ići s ambicijama, već samo tvoji i sdp poslušnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije