Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik Vlade

Plenković primio Sandru Perković, evo o čemu su razgovarali

Sandra Perković
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/14
28.03.2018.
u 17:53

Sandra Perković je na najbolji mogući način najavila još jednu uspješnu sezonu početkom ožujka na mitingu u Splitu, gdje je sa hicem od 69,13 metara postavila najbolji svjetski rezultat.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u srijedu najuspješniju hrvatsku atletičarku Sandru Perković, s kojom je razgovarao o statusu hrvatske atletike općenito, kao i o pripremama za nadolazeća natjecanja, stoji u službenom priopćenju iz premijerova ureda.

Predsjednik Vlade čestitao je Sandri Perković na fantastičnim uspjesima i zahvalio joj na njezinom doprinosu promociji Hrvatske te izrazio svesrdnu podršku hrvatskom športu, naglasivši kako je Vlada povećala izdavanja za šport i nagrade za športaše.

"Premijer Plenković istaknuo je da Središnji državni ured za šport kontinuirano surađuje sa svim športskim savezima i udruženjima kako bi omogućio hrvatskom športu mjesto koje zaslužuje", zaključuje se u službenom priopćenju iz ureda predsjednika Vlade RH.

Sandra Perković
1/5

Sandra Perković je na najbolji mogući način najavila još jednu uspješnu sezonu početkom ožujka na mitingu u Splitu, gdje je sa hicem od 69,13 metara postavila najbolji svjetski rezultat. Pred najboljom svjetskom bacačicom diska ove su godine dva izazova: pohod na peti uzastopni naslov europske prvakinje na atletskom EP-u, koje će u kolovozu biti održano u Berlinu, te pohod na sedmi uzastopni trijumf u Dijamantnoj ligi, u kojoj pokazuje svoju nadmoć od 2012. godine.

Komentara 2

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:04 28.03.2018.

Naravno da su razgovarali o konvenciji, bit će strašna kad se bude borila protiv muškaraca koji se osjećaju kao žena ili onih kojih se ne mogu odlučiti što su.

SI
siskic
11:37 29.03.2018.

besposlen pop i jariće krsti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije