Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI PREMIJER

Plenković: Kad bude povoljan moment, ići ću u Katar

Zagreb: Poznati gledaju finalnu utakmicu na Strossmayerovom trgu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
28.11.2022.
u 22:54

- Svi su zadovoljni kada se slavi s 4-1. Možda je najveće otkriće jučerašnjeg dana koliko je Maroko zapravo dobra momčad. Bila je to dobra predstava naših u dobrom ozračju i mogla je Hrvatska zabiti još golova. Koliko ja shvaćam, Belgija nije u formi u kojoj je bila prije četiri godine i tako možemo gledati s optimizmom utakmicu u četvrtak - izjavio je.

Kad bude povoljan moment, onda ću nastojati otići u Katar, kazao je upitan hoće li na Svjetskom prvenstvu u Kataru bodriti hrvatsku reprezentaciju premijer Andrej Plenković.

>> VIDEO: Kolinda ekskluzivno iz Katara: I kad sam uvjerena u pobjedu Hrvatske, dosta sam nervozna

- U Rusiju sam, tijekom zadnjeg prvenstva, išao na polufinale, dijelim optimizam nakon pobjede nad Kanadom i kad bude povoljan moment onda ću nastojati otići u Katar - kazao je premijer, koji je pratio dosadašnje igre hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru i zadovoljan je pobjedom nad Kanadom (4-1) u nedjelju.  

- Svi su zadovoljni kada se slavi s 4-1. Možda je najveće otkriće jučerašnjeg dana koliko je Maroko zapravo dobra momčad. Bila je to dobra predstava naših u dobrom ozračju i mogla je Hrvatska zabiti još golova. Koliko ja shvaćam, Belgija nije u formi u kojoj je bila prije četiri godine i tako možemo gledati s optimizmom utakmicu u četvrtak. Tamo je i bivša predsjednica Grabar Kitarović, koja očito voli sport i koja nastavlja promovirati Hrvatsku kao što je to činila prije četiri godine - kazao je Plenković na sjednici šireg Predsjedništva HDZ-a u Zagrebu. 

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nazočit će na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva Katru u četvrtak između Hrvatske i Belgije, potvrđeno je iz Ureda predsjednika. 

- Predsjednik Milanović ide u Katar podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju u dvoboju protiv Belgije - kazao je na upit HINE glasnogovornik Ureda predsjednika Republike Hrvatske Nikola Jelić. 

Hrvatska i Belgija igraju 1. prosinca u 16 sati na stadionu Ahmad bin Ali u Al Rayyanu, a izabranici Zlatka Dalića će osigurati osminu finala ako ostanu neporaženi u tom dvoboju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije