Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razigrana April

Playboyjeva zečica u raskopčanoj haljini umalo izazvala sudar na utrci

April Summers
Foto: Instagram
1/7
08.05.2017.
u 10:29

U trenutku kad joj se približavala velika skupina biciklista ona je razigrano pozirala uz stazu u raskopčanoj haljini...

Britanski model i Playboyeva zečica, Nadia Foster (28), poznatija pod imenom April Summers, obožava nogomet. Velika je navijačica Intera za kojeg nastupaju hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a posebno joj je drag napadač Mauro Icardi.

No, čini se kako poznata zečica voli i biciklizam. Naime, pojavila se na biciklističkoj utrci Giro d'Italia, na etapi između Tortolija i Cagliarija, i umalo izazvala sudar.

U trenutku kad joj se približavala velika skupina biciklista ona je razigrano pozirala uz stazu u raskopčanoj haljini. Natjecatelji su proletjeli pored nje, a ona se u posljednji trenutak izmakla.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

 

DANGER !! I was nearly crushed here by the #Giro100 #giroitalia #giroitalia2017

Objavu dijeli April Summers (@playboymodelapril)

Komentara 1

RO
robertbruckner
10:36 08.05.2017.

Seksam se sa svima koji to hoce, na zalost kad sam bila mlada nisam to radila svaki dan ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije