Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raduje se Hrvatima

Plavuša o kojoj priča cijeli svijet otkrila što ima zajedničko s Modrićem!

Kinsey Wolanski
Foto: DPA /PIXSELL
1/13
03.06.2019.
u 21:27

- Želim živjeti život punom snagom. Raditi stvari koje donose adrenalin, ubrzavaju srce i koje ću pamtiti do kraja života - istaknula je Wolanski.

Kinsey Wolanski, djevojka koja je prekinula ogled finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama u subotu u Madridu, i dalje je zanimljiva tema u gotovo svim svjetskim medijima.

Podsjetimo, 23-godišnja ljepotica je u 18. minuti nakratko prekinula bitku za naslov prvaka Europe, a poruka njezina golišavoga ispada je bila:

- Želim živjeti život punom snagom. Raditi stvari koje donose adrenalin, ubrzavaju srce i koje ću pamtiti do kraja života - kazala je u razgovoru za 24sata i pritom otkrila još jednu zanimljivost, da se nada skorom dolasku u Hrvatsku:

Kinsey Wolanski
1/13

- Zahvalna sam na podršci koja stiže iz Hrvatske, možda se uskoro vidimo kod vas i nadam se da ću upoznati Hrvate. Hrvatska je visoko na mojoj listi mjesta koje želim posjetiti. Moj dečko i ja ćemo sudjelovati na Onelife rallyju krajem lipnja, a nadam se da ćemo se vratiti na tjedan dana kako bismo uživali kod vas - istaknula je Wolanski, čiji je partner slavni YouTuber Vitalij Zdoroveckij.

Za kraj razgovora je otkrila i da nije nogometni analfabet sklon samo ekshibicijama.

- Od hrvatskih nogometaša biram Luku Modrića. On je supertalentirani veznjak, a i sama sam igrala nogomet. I to na istoj poziciji kao Modrić - naglasila je. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Tračalo
Tračalo
21:52 03.06.2019.

Badave joj sve kad su joj zbrisali lajkove na društvenim mrežama

JE
Jednakost
22:01 03.06.2019.

Hahaha,....u novinama nigdje slika Liverpoola i Tottenhama, svu slavu pokupila ova plavusa. Hahaha,...utakmica je bila toliko losa da im je koka ukrala utakmicu.

BA
bazinga
23:25 03.06.2019.

gospođa ima tragove na stražnjici koja baš odgovara modričevoj poziciji na terenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije