Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djeca izostajala iz škole

Plavi u Međugorju: Cufre i Ibañez navalili na pršut

Ivica Vrdoljak
Foto: Zoran Grizelj
1/8
18.01.2010.
u 18:28

Dinamova momčad stigla je na prvi dio zimskih priprema u Međugorje. Hercegovina, kao i uvijek, oduševila je i domaće i strane dečke.

Dinamo je doputovao na pripreme u Međugorje, i u hotelu “Vila Regina” dočekan je s oduševljenjem i srdačnošću kakvo bi ovdje možda doživio još samo papa kad bi odlučio posjetiti Svetište Kraljice Mira.

– Takav doček ne možemo očekivati ni u Zagrebu niti igdje u svijetu gdje imamo pristaše – rekao je Tomislav Butina.



Slično tvrde i ostali Dinamovi igrači. Brazilac Eto odmah se raspitao za zemljaka Wagnera, igrača Širokoga Brijega. Jedino je malo ukočen sa strane stajao Mario Mandžukić. Ljubazno je odbio dati izjavu. Vlasnici hotela, braća Jure i Mario Vasilj, četvrti put ugošćuju Zagrepčane. Napravili su vrhunski ugođaj, počastivši goste domaćim pršutom, vrhunskim vinima i ostalim specijalitetima.

Pršut je, čini se, osobito prijao Argentincima Cufreu i Ibañezu. Klapa Međugorje otpjevala je za dobrodošlicu niz hrvatskih pjesama, naravno i neizbježan hercegovački bećarac. Školarci su rekli da su ih nastavnici za tu prigodu pustili s nastave. Dobro su učinili, djeca bi ionako napustila školu. Nakon što su se smjestili, Jurčić je odmah momčad odveo na lagani trening u obližnji SC Circle International.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
19:17 18.01.2010.

NK Dinamo se treba dobro spremiti. Ova rekreacija i lagani suparnici u HNL su zajebancija ali nastavak takmičenja u Evropskoj ligi i osvajanje Lige Prvaka u sezoni 2019/2011 če biti veliki izazovi..

TR
trilja
08:40 19.01.2010.

Jedan od rijetkih uspješnih Janezovih komentara. Ne kužim šta ste tako ogorčeni na Janezov cinizam pa Dinamo upravo to zaslužuje. 40 godina oni prodaju spike o pripremama i pojačanjima i manje više uvjek se sve lomi o hridi trećerazrednih EU klubova. Možda ne bi bila loša akcija da uz svaku kupljenu kartu ide i par šnita pršuta i malo livanjskog sira. Posjećenost bi sigurno bila veća.

ES
Escudo
09:16 19.01.2010.

čuj ovog experta hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije