Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračun je sa Slovencima jedini izbacio Hrvate:

Plavi s Mandžom i bez njega - dan i noć!

'sport.....zagreb....30.04.2008. stadion maksimir - dinamo inter zapresic/ milivoj bracun foto: marko lukunic / vecernji list'
''
11.07.2010.
u 14:05

U brojnim sučeljavanjima slovenskih i hrvatskih klubova u Europi, samo je Koper bio uspješan izbacivši Zagreb u 1. kolu Intertoto kupa 2003. Vodio ga je Milivoj Bračun, koji je Kopru donio i prvi trofej, Kup 2006.

Bračun je u petak bio u Mariboru i gledao Koper protiv Maribora.

– Koper je momčad vrijedna respekta, pogubno bi za Dinamo bilo kada bi podcijenio Slovence. Jer, ja sam gledao i Dinamo – kaže Bračun, nekada Zajecov suigrač.

Je li ga nekadašnji kapetan pitao za savjet o Kopru?

– Ma što će me Zeko pitati, pa ljudi iz njegova stožera gledali su Koper, a ima i on oči.

Zabrinuti ste za Dinamo?

– Dinamo ovisi o Mandžukiću, a njega protiv Kopra neće biti. Plavi su s Mandžom i bez njega kao dan i noć, a to nije dobro. Međutim, Dinamo je i dalje blagi favorit, recimo u postocima 60:40. Sad treba odlučiti: riskirati i napasti od prve minute i pokušati nabrzinu uloviti prednost ili čekati, igrati strpljivo, oprezno. Ovo drugo je opasnije, može se ući u nervozu...

Pavlin je ključni igrač, ali ne igra obranu. To je hendikep Kopra?

– Ma kakav hendikep, pa za njega rade šestorica, jednoga se uvijek štedi. A njegov pas zna biti ubitačan. Tu je dobro za Dinamo što ne igra brzonogi Novaković – zaključio je Bračun.

Komentara 3

AN
Andreeejjj
12:17 12.07.2010.

Bračun zna odlično KOPAR, pa trenirao ih je! Znaci....u pravu je Šamika. Oprezzzzzz Dinamooooooo! Pa i Maribor ste jedva prosli, u ostalom, niste nista bolji od Janeza.

OB
-obrisani-
15:34 12.07.2010.

Nk Dinamo je pet puta bolji od NK Koper kao što je i HR repka mnogo puta bolja od Ukrajine. Neka samo ostaju ta rangiranja i favoriti i neka završi onako kao u kvalifikacijama za World Cup..

ZB
Zlatko-Banja Luka
18:39 12.07.2010.

Realno znači! Dinamo ima stadion među najboljima u Evropi, ima najbolje Brazilce u Evropi, ima najbolju i najsposobniju upravu u Evropi, ima najbolju skauting službu u Evropi koja strana pojačanja bira nepogriješivo, ima sasvim solidne odnosno prosječne navijače. Pa onda je svakako realno da prođe ekipu Kopra, ali po mom mišljenju najbolje bi bilo da se ovaj ,,velikan\" vodi devizom ,,važno je učestvovati, ne lagati sebe\" jer nekoliko prethodnih slučajeva pokazuju da je Dinamo u vrhu evrposkog fudbala u ligi zvanoj priče braće Grima. Repliciraću svakome, ko se ne slaže sa mojim stavovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije