Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aldo Drosina

Dinamo još bliže naslovu, plavi u Puli potopili Istru

Dinamo još bliže naslovu, plavi u Puli potopili Istru
Foto: Duško Marušić/Pixsell
13.04.2019. u 18:21

Dinamo već danas, sedam kola prije kraja prvenstva, može potvrditi naslov hrvatskog prvaka.

Momčad Nenada Bjelice u Puli je odradila svoj dio posla i sada čeka ishod večerašnje utakmice na Rujevici između nogometaša Rijeke i Intera. Ne pobijedi li Rijeka, plavi će osigurati novi naslov prvaka.

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu osigurali europsko proljeće nakon 49 godina

U 29. kolu Prve HNL plavi su na stadionu Aldo Drosina pobijedili Istru s 4:0. Strijelci za zagrebačku momčad bili Ademi (20.), Oršić (44.) i Olmo (66., 74.).

U 20. minuti Ademi je doveo Dinamo u vodstvo od 1:0 nakon što veći dio posla napravio Oršić koji je probio po lijevoj strani i ubacio na peterac.

Kapetanu plavih nije bilo teško zatresti mrežu domaće momčadi. Minutu prije kraja poluvremena Oršić je ponovno probio po lijevoj strani i prevario Istrina vratara Čondrića za 2:0. 

Dinamo je dominirao i u  nastavku. U 65. minuti Olmo je majstorskim pogotkom s 20-ak metara s desne strane pogodio za 3:0. Španjolac je bio strijelac i četvrtog Dinamovog pogotka.

>> Pogledajte galeriju s utakmice Istra - Dinamo

Istra - Dinamo
1/6

U 73. minuti Stojanović je probio po lijevoj strani i ubacio Olmu kojem nije bilo teško s dva-tri metra ubaciti loptu u praznu mrežu.

Poredak: Dinamo 76, Rijeka 53, Osijek 50, Lokomotiva i Hajduk po 44, Gorica 42, Inter 27, Slaven 26, Istra 18, Rudeš 10.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Komentara 1

ST
stefj
18:23 13.04.2019.

Olmo odličan, čim ga se malo pusti, odmah je panika... Gojak definitvno nije materijal za Dinamo i nadam se da igra da bi ga se prodalo. Opet se spetljao u napadu, dodao opasnu loptu nazad i to sve u 10 minuta igre protiv Istre... Atiemwen se sve više čini kao promašena kupovina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije