Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI VILLARREALA

Ivanušec: Petko je trenirao danas, a ja želim dva puta srušiti Španjolce

Zagreb: Druženje novinara s igračima Dinama uoči utakmice s Villarealom
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
06.04.2021.
u 14:22

Petko je danas trenirao s nama. Ne znamo još ništa, vidjet ćemo, ali trenirao je, utješio je okupljene novinare Ivanušec.

Dinamo pun samopouzdanja dočekuje prvi susret četvrtine finala Europske lige protiv Villarreala u Maksimiru. Utakmica se igra u četvrtak u 21 sat.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Apsolutno smo puni samopouzdanja, osobito nakon tog Tottenhama, te povijesne pobjede, ali opet ima ta doza opreza, moramo biti oprezni, moramo biti ponizni, nećemo se zalijetati. Znamo tko je Villarreal, znamo da su oni favoriti i tu ulogu moramo prihvatiti – najavio je na Media dayu Luka Ivanušec.

– Kod kuće ili u gostima – nema prevelike veze. Mi uvijek idemo na pobjedu, tako da je idemo sada ovdje dobiti – poručio je.

U posljednjem odigranom kolu domaćeg prvenstva Dinamo je neočekivano remizirao sa Šibenikom 1:1.

– Bit ćemo spremni za Španjolce. I dalje smo prvi na tablici i to je u ovom trenutku najbitnije. Samopouzdanje je ostalo isto. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U-21 reprezentacija također je napravila povijesni podvig ulaskom u četvrtfinale Eura. 

– Da, dosta povijesnih rezultata u posljednje vrijeme, ha-ha. Drago nam je da smo mi ta generacija koja je uspjela proći skupinu na Euru. Tamo ćemo isto probati otići još jedan korak dalje, bez obzira na to koliko teško bilo. 

– Bilo bi lijepo da uđem u dva polufinala, da izbacimo Španjolce i na jednoj i drugoj strani. 

Za razliku od Tottenhamove igre s dugim loptama, Villarreal igra više nogomet od noge do noge i na posjed lopte. Hoće li to Dinamu bolje ili lošije sjesti?

– Teško je to prognozirati... Mi jednostavno moramo ući agresivno, pokušati napraviti pressing da oni griješe. Znamo da se radi o top ekipi i ne smijemo ih podcijeniti nimalo, bez obzira na rezultat protiv Tottenhama

Ono što Damira Krznara najviše muči jest koga staviti u napad s obzirom na to da su i Petković i Gavranović ozlijeđeni, ali Luka nas tješi:

– Petko je danas trenirao s nama. Ne znamo još ništa, vidjet ćemo, ali trenirao je – utješio je okupljene novinare Ivanušec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije