Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠAK U KADRU

Plavi bi rado prodali igrače koji griju klupu, ali nema niti jedne ponude

Tomislav Barbaric Igor Biscan
Sanjin Strukic/PIXSELL
25.10.2010.
u 19:04

Za isplatu prekobrojnih igrača, Dinamu bi trebalo 22 milijuna kuna.

Kad su u Dinamu postali prekobrojni, Boško Balaban i Tomo Šokota trenirali su s posebnim trenerima. I sve dok se s Dinamom nisu dogovorili morali su trenirati, no na kraju su se dogovorili da im se isplati veći dio novca koji bi zaradili u klubu da su ugovor odradili do kraja. Sad se spominje da bi Dinamo rado prodao igrače koje Halilhodžić nije mnogo koristio. To je pokazatelj da u gornjem klupskom domu jako vjeruju svom treneru i njegovoj procjeni igrača.

No, teško je vjerovati da bi Dinamo svojim skupljim igračima dao otkaz i još im isplatio sve po ugovoru. Za pet navedenih igrača (Morales, Calello, Slepička, Dodo i Mesarić) to bi bilo tri milijuna eura (od toga Calellu milijun i 50.000, Moralesu milijun eura, Slepički 450.000). To samo znači da bi ih plavi rado prodali i bilo bi slavlja u Maksimiru kad bi mogli vratiti uloženo ili dobiti novac koji uz njihovo ime stoji kao tržišna vrijednost na Transfermarktu. Tada bi od tih pet igrača došlo više od šest milijuna eura u klupsku blagajnu (najvredniji je Morales s tri milijuna). No, Pedro ponuda nema, kao ni ostali navedeni igrači. Slepička je u nezgodnom položaju, zbog ozljede kod Vahe nije igrao ni minute, još ne radi s momčadi i tko zna hoće li dočekati priliku da se pokaže na zimskim pripremama.

Ima i drugih igrača koji su kod Halilhodžića manje igrali. Neki iz opravdanih razloga (Skender, Beqiraj, Sylvestr došli su kasnije, Sivonjić je već otišao u Lokomotivu), a neki se nisu nametnuli. Pa bi se na popisu igrača s pozivima na razgovor u upravu mogli naći Barbarić, Kramarić, a možda i još poneko. No, mladi igrači kod Vahe bi mogli mnogo napredovati. Iako možda ni posudba i kaljenje za neke od njih ne bi bili loše rješenje, svakako bolje nego sjedenje na klupi. Pogotovo ako Vaha poželi, a Mamići dovedu, još koje pojačanje za sveti cilj - ulazak u Ligu prvaka dogodine.

Komentara 10

DO
dodo23
20:33 25.10.2010.

ako vec ide prodavati ja bi volio da sve te igrace proda,zato bolje da igraju za neki drugi klub,nego da trunu na klupi,iako mislim da vaha samo jedne te iste igrace salje u prve sastave....a jedini dodo ne sjedni ni na klupi od ovih igraca kao sto su mesaric, barbaric,callelo

Avatar poljicanin
poljicanin
20:47 25.10.2010.

Jeftinije bi bilo napraviti grijanje za klupu,nego da klupu igraci griju!

VO
vojvo
13:10 26.10.2010.

novinar ovim tekstom želi napraviti pomutnju u dinamu kako bi hajduk to iskoristio , plačen članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije