Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA RASPRAVA Stručni savjet HKS-a

Planinić nije bio pozvan u Litvu zbog nediscipline

'06.08.2011., Arena Stozice, Ljubljana - U Stozicama se odrzava prvo izdanje prijateljskog kosarkaskog turnira pod nazivom Addeco pokal EX-YU 2011. na kojem nastupaju svih sest bivsih jugoslavenskih r
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
22.09.2011.
u 07:36

Jasmin Repeša stao je u obranu Zorana Planinića, a Dražen Anzulović istaknuo je da nije za strance u hrvatskoj reprezentaciji

Josip Vranković predao je svoj izbornički izvještaj Stručnom savjetu HKS-a i otputovao u Istanbul na obavezni trenerski seminar, dok su u Zagrebu gotovo tri sata raspravljali o stanju hrvatske reprezentativne košarke.

– Pričalo se o izvještajima izbornika i radovima selekcija tijekom ove godine. Bila je to dinamična i konstruktivna diskusija. Službeno priopćenje dat ćemo u četvrtak – izvijestio je predsjednik Savjeta Bojan Matković.

No, doznali smo da bivšeg šefa reprezentacije nisu spominjali u pretjerano srdačnom tonu. Vrankovićev izvještaj nije prihvaćen, a rezultat iz Litve procijenjen je kao neuspjeh. Glasovi su se dizali i zbog izbora igrača za Europsko prvenstvo. Dražen Anzulović potaknuo je tu raspravu upitavši čemu Draper kada imamo Zorana Planinića i istaknuvši da nije za strance u hrvatskoj reprezentaciji. Objašnjeno je da je Planinić na prošlom svjetskom prvenstvu bio nediscipliniran, na što je oštro skočio Jasmin Repeša.

>>> Cijeli tekst pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jolly
09:33 22.09.2011.

Repeša, Anzulović, Vranković. Nije ni čudo što nam je košarka takva. Bilo bi zanimljivo pronaći podatak, koliko su to oni i koje igrače stvorili.

SI
silversurfer22
08:59 22.09.2011.

..Dobro je rekao Pero Skansi...Hrvatska igra košarku 19-og stoljeća......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije