Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon hrvačkog zahvata

Gavranović svlačionicu napustio šepajući, a Pjatov se čudio prekršaju

Mario Gavranović
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
23.10.2019.
u 07:54

Nakon udarca iz kuta Mario Garanović se vrtio oko Pjatova i smetao mu, a onda ga Šahtarov vratar hrvačkim zahvatom povukao za rame i srušio na teren

Plavi su u Harkivu odigrali sjajno. Nakon dva pogotka, vodstva i dvije vratnice momčad Nenada Bjelice može i žaliti što se kući nije vrati s punim plijenom.

Dinamo je u 3. kolu Lige prvaka sa Šahtarom igrao 2:2. No zanimljiv detalj prethodio je Dinamovom kaznenom udarcu koji je u 60. minuti Oršić pretvorio u pogodak.

Mario Gavranović
1/9

Naime, nakon udarca iz kuta Mario Garanović se vrtio oko Pjatova i smetao mu, a onda ga Šahtarov vratar hrvačkim zahvatom povukao za rame i srušio na teren.

Dinamov napadač se uhvatio za nogu, a sudac Mahoza pokazao je na bijelu točku. Pjatov je širio ruke i čudio se sudačkoj odluci. Gavranović više nije mogao nastaviti igru te je u 62. minuti napustio teren.

No posljedice prekršaja osjetio je tek nakon utakmice. Dinamov napadač je šepao nakon izlaska iz svlačionice i uz pomoć liječnika je ušao u autobus.

- U snimci možete vidjeti prekršaj, ali ne možete vidjeti cijelu situaciju kada me Gavranović blokirao. Rekao sam sucu da je napadač Dinama došao do mene i nije uopće gledao loptu već je samo mene pokušao ometati. Sudac je na kraju dosudio penal - rekao je Šahtarov vratar.

Gavranović je radio dosta problema obrani ukrajinskog prvaka čiji su ga igrači pokušavali zaustaviti na razne načine...

>> Pogledajte razgovor s Brunom Petkovićem na Večernji TV-u

Komentara 7

Avatar Bell940
Bell940
08:17 23.10.2019.

Ovo je morao biti direktni crveni! Rušenje igrača namjerno bez lopte s leđa i namjere da se ozljedi

Avatar southman
southman
08:05 23.10.2019.

Ovaj Pjatov dugoviječniji i od Srne u Šahtaru.

DU
Deleted user
08:50 23.10.2019.

Šteta, ali realno neriješeno je ok. Nego,( iako se Mario malčice "trznuo" i bacio kad je osjetio da ga ovaj "cima"), kako golman može biti tako "gl.." da ide vuć čovjeka ko "sivonja" i misli da će to proći nekažnjeno?!! To moraš biti "malo jači u glavi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije