Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO BI DOBIO

Pjaca u Dinamu?! Za povratak ima samo jedan razlog

21.11.2019.
u 07:15

Za njega bi bilo sjajno da dođe u Dinamo, tu bi se mogao potpuno oporaviti, vratiti u nekadašnju formu, tako da se samo možemo nadati da bi se njegov dolazak, barem privremeni, mogao ostvariti.

Marko Pjaca ponovno u Dinamu? Ideja uopće nije loša i sigurno bi i Dinamu i ovom sjajnom igraču donijela puno dobrih stvari. Dobro se sjećamo da je Marko prije odlaska u Juventus igrao u Dinamu, uostalom nije torinski klub "iskeširao" 23 milijuna eura za zvijezdu Dinama. Nažalost, na nevažnoj prijateljskoj utakmici reprezentacije u Estoniji Marku su stradali prednji križni ligamenti i nakon toga karijera mu je zapela.

Oporavljao se gotovo godinu dana, pa otišao u Schalke na posudbu, ali tamo se nije naigrao. Nakon SP-a u Rusiji Juventus ga je posudio Fiorentini, ali tamo mu je poslušnost otkazalo drugo koljeno, ponovno su stradali križni ligamenti. Tako od ožujka 2017. Pjaca nije igrao ozbiljan nogomet u kontinuitetu.

S Juventusom ima ugovor do ljeta 2021. godine, u ovom trenutku teško će konkurirati za momčad i može se očekivati da bi ga Juventus na zimu mogao poslati na novu posudbu. U Dinamu vidi svoju šansu, možda bi ga mogao dovesti na posudbu jer otkupiti ga teško može. Iako je i posudba teško izvediva, barem nam tako kažu izvori bliski Pjaci. Naime, on ima plaću koja je znanstvena fantastika za prilike u Dinamu (blizu dva milijuna eura godišnje), možda bi se to moglo realizirati kad bi Juve i Dinamo podijelili tu plaću.

Druga otežavajuća okolnost za realizaciju jest činjenica da ima dosta zainteresiranih i u Serie A koji bi Pjacu rado doveli na posudbu. Za njega bi bilo sjajno da dođe u Dinamo, tu bi se mogao potpuno oporaviti, vratiti u nekadašnju formu, tako da se samo možemo nadati da bi se njegov dolazak, barem privremeni, mogao ostvariti.

Ključne riječi

Komentara 6

JU
juma
10:09 21.11.2019.

Teško da će dobiti priliku u ozbiljnom klubu. Zato je Dinamo, gdje bi sigurno istrpili njegov proces povratka normalnom nogometu, traženje forme i osjećaja za igru najbolja opcija.

MK
mksdk
10:43 21.11.2019.

Slažem se da je dolazak u DInamo najbolja opcija. Dinamo će prema svom igraču (kojeg i publika voli) sigurno imati bolji odnos nego bilo tko drugi, a taj igrač jeste vrhunski majstor kojega se isplati sačekati. A čak i da sam Pjaca ne uspije doći do svog punog potencijala, svejedno ga treba dovesti jer to je jedna od osobina koja krasi Dinamo... ne odbacuje one koji su bili korektni i dobri klubu (kao u slučaju Ademija).

ST
stefj
07:50 21.11.2019.

Staklena koljena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije