Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PIŠU NEISTINE'

Pjaca ljutito demantirao lažne napise: Nikad nisam to rekao

Marko Pjaca
Foto: MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL
17.10.2018.
u 08:41

Talijanski mediji prenijeli su kako je Pjaca za Gazzettin sportski magazin Sportweek rekao da su Hazard i Neymar najbolji igrači na svijetu, ali da i on može biti na njihovoj razini.

Igrač talijanske Fiorentine i hrvatske nogometne reprezentacije Marko Pjaca se vraća nakon teške ozljede koja je definitivno usporila njegov streloviti uspon.

Talijanski mediji prenijeli su kako je Pjaca za Gazzettin sportski magazin Sportweek rekao da su Hazard i Neymar najbolji igrači na svijetu, ali da i on može biti na njihovoj razini.

Međutim, oglasio se i sam Pjaca koji tvrdi da navodi jednostavno nisu istiniti. 

- Nakon nekoliko dana i bezbroj hrvatskih i talijanskih medija koji su prenijeli moje navodne izjave želim naglasiti kako nikada nisam rekao “da nije bilo ozljede sada bih bio na razini Neymara i Hazarda” ili “bit ću najbolji na svijetu na svojoj poziciji”. Niti bilo što slično tome. Svatko tko me poznaje zna da tako nešto nikada u životu nisam rekao. Cijenim svakoga pa tako i sebe, ali ovako nešto nikada nećete čuti od mene - napisao je Pjaca na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
Ameise
09:03 17.10.2018.

Sto bi rekao Edo Maajka: 'Napisi da sam govno samo sliku mi objavi'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije