Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Pivarić neće po dobrom pamtiti debi za kijevski Dinamo

Josip Pivarić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
20.08.2017.
u 20:18

Niko Kovač je na otvaranju prvenstva odigrao 0:0 na gostovanju kod Freiburga.

Ivan Santini je postigao pogodak u pobjedi 2:0 Caena u gostima kod Lillea u trećem kolu francuskog prvenstva. Da Silva je zabio za vodstvo u petoj minuti igre, a pobjedu je potvrdio hrvatski napadač u 69. minuti, piše Goal.com.

Marseille i Angers su odigrali 1:1. N'Jie je doveo u vodstvo Marseille u 17. minuti igre, a izjednačili su gosti u 70. minuti preko Ekambija. Pavlović je odigrao čitavu utakmicu, a u 68. minuti je požutio. Marseille je završio utakmicu s desetoricom, u nadoknadi je isključen Ocampos.

Novi engleski prvoligaš Huddersfield je stigao i do druge pobjede. U prvoj domaćoj ovosezonskoj utakmici je pobijedio s 1:0 Newcastle, a pogodak odluke je postigao Mooy u 50. minuti.

Niko Kovač je na otvaranju prvenstva odigrao 0:0 na gostovanju kod Freiburga. U 17. minuti utakmice sudac je poništio pogodak Freiburga nakon pomoći videotehnologije zbog zaleđa. Kevin Prince Boateng se vratio u Bundesligu, a Kovač ga je u igru ubacio u 67. minuti.

Josip Pivarić se ozlijedio nakon samo nekoliko minuta igre u debiju za kijevski Dinamo! Bivši igrač zagrebačkog Dinama se u šestoj minuti u skoku oštro sudario glavom sa Zaderakom, a nakon dvije minute primanja pomoći je zamijenjen. Dinamo vodi s 3:0, a u strijelce se upisao i Domagoj Vida. Hrvatski je reprezentativac postigao treći pogodak na utakmici u 41. minuti igre.

Komentara 2

HR
Hrabraja
21:35 20.08.2017.

Barem se nece blamirati

MO
matK.O.
08:01 21.08.2017.

šta je mislii da su i tamo balerine ko u hnl-u? ajde barem su sad jači dok se ne oporavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije