Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA KONAČNA

Pismo je stiglo, komisija odlučila! Evo koliko Bjelice neće biti na klupi Dinama

Nenad Bjelica
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
06.03.2020.
u 17:36

- Primio sam odluku komisije nakon žalbenog procesa i ne preostaje mi ništa drugo nego pomiriti s kaznom od mjesec dana. Žao mi je što neću biti na klupi Dinama u sljedeće četiri utakmice, ali svakako ću sudjelovati u njihovoj pripremi dok će ih s klupe voditi moji pomoćnici u koje imam apsolutno povjerenje – rekao je Nenad Bjelica

Nenad Bjelica mjesec dana neće moći sjediti na klupi svoje momčadi zbog psovanja suca Maria Zebeca i isključenja na utakmici Osijek – Dinamo (1:0).

Bjelica je iskoristio zakonsko pravo i žalio se na prvotnu odluku što mu je omogućilo da odradi i derbi protiv Hajduka, a u Splitu nisu najbolje prihvatili opravdanje da pismo još nije stiglo do Disciplinske komisije. Ipak, danas su potvrdili kaznu Bjelici  u trajanju od mjesec dana te novčanu kaznu od 2.000 kuna.

Nenad Bjelica
1/34

Bjelica tako neće moći voditi momčad protiv Istre, Varaždina, Lokomotive i Slaven Belupa, a njegovu poziciju zauzet će pomoćnici Rene Poms i Nino Bule

- Primio sam odluku komisije nakon žalbenog procesa i ne preostaje mi ništa drugo nego pomiriti s kaznom od mjesec dana. Žao mi je što neću biti na klupi Dinama u sljedeće četiri utakmice, ali svakako ću sudjelovati u njihovoj pripremi dok će ih s klupe voditi moji pomoćnici u koje imam apsolutno povjerenje – rekao je Nenad Bjelica.

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao nakon derbija

Ključne riječi

Komentara 9

ST
Starotopoljanin
18:27 06.03.2020.

ma ta kazna je pretjerana,za jednog obicnog sudca.da ga je tukao nebi dobio toliku kaznu,a on mu samo rakao da ne sudi kako treba ili da nezna.

DU
Deleted user
19:01 06.03.2020.

Pretjerana kazna. Drugo.....kaj se odugovlači sa člankom u kojem treba napisati da je Hajduk doživio novi poraz u Zagrebu gdje ga je samo jedan klub podržao oko udruge prvoligaša hehehehe.Ajmoooooo

Avatar LisaII89
LisaII89
17:24 07.03.2020.

Betty, 27. bxes.xyz/d962097

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije