Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Pirlov Juventus prosuo nove bodove, večeras ga baš nije htjelo

Crotone - Juventus
EXPA/Pixsell
17.10.2020.
u 23:01

Chiesa ipak neće po dobrom pamtiti debi u dresu Juventusa jer je u 60. minuti isključen zbog jednog neopreznog starta

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva novak u Serie A Crotone je uspio na svom terenu osvojiti bod odigravši 1:1 (1:1) protiv prvaka Juventusa.

Crotone je poveo golom Simyja iz kaznenog udarca u 12. minuti, a na 1:1 poravnao je Morata u 21. na dodavanje najnovijeg pojačanje Juventusa Federica Chiese.

No, Chiesa ipak neće po dobrom pamtiti debi u dresu Juventusa jer je u 60. minuti isključen zbog jednog neopreznog starta. Juventus je i s igračem manje umalo ipak stigao do tri boda. 

Morata je u 76. minuti još jednom zatresao mrežu nakon lijepe akcije Cuadrada, no nakon duge provjere VAR-a procijenjeno je da je Kolumbijac na početku akcije bio u zaleđu.

Juventus je sada četvrti na ljestvici s osam bodova, koliko ima i treći Napoli. Vodi Milan s 12. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije