Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI KATALONAC

Pique napao medije: Trebate se više baviti političkim zatvorenicima, a manje VAR-om

Gerard Pique
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.02.2019.
u 17:49

Na španjolskom vrhovnom sudu sredinom veljače počelo je suđenje bivšim katalonskim dužnosnicima koji su suočeni su s najtežim optužbama - onima za pobunu protiv Španjolske. Sudi im se jer su 2017. organizirali referendum te na temelju rezultata proglasili neovisnost Katalonije

Branič Barcelone Gerard Pique našao se središnju pažnje španjolske javnosti nakon što je pružio podršku katalonskim političarima nakon pobjede protiv Real Madrida u polufinalu Kupa kralja.

Pique je iznenadio veliki broj novinara u mix zoni kada je nakon utakmice počeo pričati o katalonskim političarima.

"Kada bi se sve španjolske televizije koje su ovdje više pozabavile političkim zatvorenicima, a ne VAR-om onda bi Španjolska bila mnogo bolja zemlja," kazao je Pique dodavši: "To što se njima radi nije pošteno i svi biste trebali znati više o tome."

Na španjolskom vrhovnom sudu sredinom veljače počelo je suđenje bivšim katalonskim dužnosnicima koji su suočeni su s najtežim optužbama - onima za pobunu protiv Španjolske. Sudi im se jer su 2017. organizirali referendum te na temelju rezultata proglasili neovisnost Katalonije.

Barcelona je u Madridu pobijedila Real Madrid s 3-0 nakon što je prvi susret završio 1-1 izborivši šesto uzastopno finale Kupa kralja što nije uspjelo niti jednom klubu. 

Barcelona je rekorder s 30 naslova pobjednika španjolskog kupa, dok je Athletic Bilbao slavio 23 puta. Real je treći s 19 naslova, a zatim slijede Atletico Madrid (10), Valencia (7), Real Zaragoza (6)...

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije