Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaganja

Piqué i Messi ulažu u Andorru, žele u prvu ligu

Gerard Pique
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
09.01.2019.
u 00:24

Klubu su sad ambicije znatno porasle, iako je u petoj ligi, krajnji mu je cilj ulazak u prvu španjolsku ligu

Stoper Barcelone Gerard Piqué izazvao je buru kad je preko svoje Kosmos grupe ušao u tenis i u dogovoru s ITF-om promijenio sustav Davisova kupa.

No sad je odlučio ulagati i u nogomet. Ušao je u vlasničku strukturu FC Andorre, kluba koji igra u petoj španjolskoj ligi. Navodno bi u klub trebali ući i Messi i Fabregas, ali s manjim ulaganjima od Piquéa.

Gerard Pique
1/7

Klubu su sad ambicije znatno porasle, iako je u petoj ligi, krajnji mu je cilj ulazak u prvu španjolsku ligu.

Mnogo je onih koji Piquéa vide kao budućeg predsjednika Barcelone, a sad će se moći školovati kroz Andorru. Taj je klub dosad najviše igrao u trećem španjolskom rangu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar doog_kool
doog_kool
09:45 09.01.2019.

Odvratan mi je ovaj pique

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije