Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dream Team

Pippen: Jordan i ja htjeli smo Kukoču priuštiti muku

Dream Team, Michael Jordan, Scottie Pippen, Clyde Drexler
Reuters
14.06.2012.
u 19:52

- Izgledalo je kao da se lav i gepard otimaju za plijen, kako su se Jordan i Pippen nadmetali tko će čuvati Tonija! - sjeća se Malone

Tony Parker, Emanuel Ginobili i Dirk Nowitzki zaljubili su se nepovratno u košarku vidjevši na djelu originalni Dream Team. Toni Kukoč, njihov veliki prethodnik u pokretu internacionalizacije NBA lige, preko Dream Teama je pak doživio vatreno krštenje. O tome u premijerno prikazanom dokumentarcu, koji slavi 20-godišnjicu fomiranja Dream Teama, govore Michael Jordan i Scottie Pippen. Zasmetao im je zanos kojim je glavni menadžer Bullsa Jerry Krause pričao o mladom Hrvatu.

- Krause nam je stalno govorio koliko je sjajan taj momak kojeg su draftirali. To je nama izgledalo kao kada bi neki otac, koji ima puno svojih klinaca, počeo govoriti kako više voli tog novog klinca nego svoje sinove. Dakle, mi zapravo nismo igrali protiv Tonija Kukoča, nego protiv Jerryja Krausea u hrvatskom dresu - pričao je Jordan.

Pippenu je zasmetalo i to što je Kukoč trebao dobiti veći ugovor nego on.

- Htjeli smo Kukoču priuštiti najteže trenutke na parketu. Zapravo, htjeli smo ga čuvati još na hrvatskoj klupi!

Te silne nabrušenosti Jordana i Pippena prisjetio se i njihov suigrač iz Dream Teama Karl Malone:

- U svlačionici vam je to izgledalo kao kada se lav i gepard otimaju kome će pripasti plijen. Malo je nedostajalo da izvlače slamčicu tko će čuvati Kukoča.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije