Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK ZADAR

Pinu Giergi dosta poraza, ni ozljede više nisu opravdanje

07.12.2008.
u 20:20

- Sada moramo dobiti sve do Cibone, a i Cibonu.

To su riječi sportskog direktora Giuseppea Giergie dan nakon novog, petog, zadarskog poraza za redom na gostovanjima. Zadar je porazom od Crvene zvezde izgubio već četvrti put u NLB ligi, a u sezoni u kojoj su pokazali euroligaške ambicije Zadrani u regionalnoj ligi nisu ni među prva četiri. Izjava Pine Giergie, inače jučer jedinog dostupnog za razgovor, dokaz je da je većina kredita momčad ispucala i da više jednostavno nije moguće opravdati poraze, pa ni ozljedama.

U Beogradu je ponovno nedostajao Malik Dixon, možda i najbolji zadarski igrač, no i bez njega zadarska moomčad vodila je u Pioniru početkom četvrte četvrtine, a potom opet kao i tijekom većine ostalih poraza upala u crnu rupu. O razlozima nevjerojatnog 17:0 niza Crvene zvezde, kao i o stanju u momčadi nakon takvih poraza uzaludno smo pokušali pitati Aleksandra Petrovića kojem je telefon bio isključen.

Aco je svoje viđenje istaknuo nakon utakmice i po njegovu mišljenju za poraz je krivo nekoliko igrača. - Budući da smo došli samo s jednim graditeljem igre, igrali smo i iznad svojih mogućnosti 34 minute. No, na žalost onog trenutka kad smo imali pobjedu na dohvat ruke kod pet razlike Ivanov napravi korake, a Perić do tada najbolji uđe u dva nekontrolirana šuta s osam metara i tu se naša igra u tih pet, šest minuta raspala. To je najgori mogući scenarij za nas. Tih 17:0 je naš nepotrebni dar Crvenoj zvezdi - rekao je Aco Petrović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije