Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TK Split

Pilić: Ima svakakvih kretena, ne bih trošio energiju na to

'sport....zagreb.....04.02.2009.  dom sportova - atp pbz zagreb indors, tenis / nikola pilic     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
24.02.2011.
u 20:41

Postupamo po prijavi, no i dalje nemamo spoznaje o kradljivcu – kratko je izjavila glasnogovornica splitske policije

– Postupamo po prijavi, no i dalje nemamo nikakvih spoznaja o kradljivcu – kratko nam je izjavila glasnogovornica splitske policije Sanja Nazlić na upit o krađi slike proslavljenog hrvatskog teniskog izbornika Nikole Pilića iz prostorija TK Split na Firulama.

U klubu također "nitko o tome nema pojma", što je doista teško za povjerovati. Prvi je put Pilićeva slika ukradena u prosincu, u vrijeme kad je Nikola sa srpskom reprezentacijom osvajao naslov u Davisovu kupu. Sve se ponovilo u utorak, uoči oproštajne presice Marija Ančića.

– Ne znam komu smetaju takve stvari i kakav bolestan um to može činiti. Znam da su prije dva mjeseca ukrali moju fotografiju s Firula, za ovaj drugi put nisam ni čuo. Ima svakakvih kretena i primitivaca. Najradije ne bih pričao o tome i trošio energiju – rekao nam je Pilić, koji je od jučer u Hrvatskoj.

Komentara 2

Avatar Glina74
Glina74
22:23 24.02.2011.

Piliću pitaj Štimca on zna sve koj koga pokrao ko je komu preto Štimac zna sve samo ne nezna da je izgubio protiv Markovića i da je posr-----

JU
juma
22:08 24.02.2011.

Ne vjerujem kako je fotografiju netko ukrao. Dragi Nikola, toliko lijep ipak nisi. Prije ce biti kako je uklonjena i bacena u smece iz poznatih razloga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije