54 10°C
 • Avatar Mrki medvjed
  Mrki medvjed:

  Providno je kako Pijetraj, prebacujući Hrgoviću Thompsona, pokušava opravdati svoje postupke prema njemu. Netko voli Thompsona, netko sevdah, drugi pak Wagnera i Carl Orffa. Moj se glazbeni ukus ne slaže sa Hrgovićevim, ali neću ga valjda zbog toga diskreditirati.

 • zoranos:

  Lonardo, ako imate i malo obraza dali bi ostavku na sve funkcije u HR boksu nakon blamaže na SP! Vi uvjetujete nešto Hrgoviću koji je osvajač olimpijske madelja, a vaši bokslači su ostvarili samo jednu amaterku pobjedu na tom prvenstvu! ... prikaži još! Vaš borac protiv kojega bi Hrgović valjda trebao boksati u Vašoj dvorani i uvjeriti Vas da je bolji je nokautiran u drugom kolu od Amerikanca koji je u 3. kolu doživio najbrutalniji nokaut na prvenstvu! Forsirate Miluna i dižite čovjeka u nebo a čovjek trenira boks oko 3 godine samo i nema nikakvu titulu - osim ako ne računamo ono neki Europsko prvenstvo gdje je imao konkurenciju od 5, 6 amatera - ali bez i jednog bitnijeg EU imena. Kako vas nije sram Leonardo???

 • zoranos:

  2017 je godina .... Aktualni državni prvak u boksu Josip Bepo Filipi trebao je biti siguran putnik na Europsko prvenstvo koje se od 14. do 25. lipnja održava u ukrajinskom Harkivu. Međutim izbornik boksačke reprezentacije Leonardo Pijetraj odlučio je kako ... prikaži još!o za prvaka Filipija nema mjesta u reprezentaciji. Prvenstvo Hrvatske je bilo loše, konkurencija je bila slaba. Biti prvak države ne znači da će taj isti i ići na EP ako procijenim da nije spreman. Da prvak Hrvatske ide automatizmom onda ne bi trebao postojati izbornik. Ja sam odgovoran i odlučujem tko će ići, rekao je Pijetraj u razgovoru HRT. Pijetraj je odlučio organizirati javne sparinge i to samo za teškaše, odnosno između prvaka Bepa Filipija i trećeplasiranog s PH, Alena Babića koji je član izbornikova kluba (BK Leonardo). Nakon meča Pijetraj se odlučio za Babića.

Još iz rubrike Sport

Đoković Ivanišević
ATP Finale

Thiem bolji od Đokovića koji je sada u neugodnoj poziciji

Vatreni
'PROGOVORILI' HRVATSKI

Real Madrid oduševio Hrvate! Pogledajte što su napisali na našem jeziku

4
Dinamo
NAVIJAČI SU JASNI

Ovo bi bila senzacija! U velikom Manchester Unitedu žele sjajni trojac Dinama!

2