Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRAO I MAVROVIĆA

Pijetraj žestoko odgovorio Hrgoviću: Dovodi Thompsona i prodaje fore, ali to ne prolazi

Leonard Pijetraj i Filip Hrgović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
24.09.2019.
u 13:11

– Hrgović je išao plakati Mateši u Hrvatski olimpijski odbor. Nije mi jasno kako je Mateša nasjeo na to, ali mu ne zamjeram.

Hrvatski boksački izbornik Leonard Pijetraj sazvao je konferenciju na medije na kojoj je pojasnio situaciju oko Filipa Hrgovića i njegovog eventualnog nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pijetraj je bio poprilično oštar.

Hrgović je išao plakati Mateši u Hrvatski olimpijski odbor. Nije mi jasno kako je Mateša nasjeo na to, ali mu ne zamjeram.  Zanima me gdje je tu taj olimpijski duh kada netko želi ići na bilo što u sportu na ovakav način – rekao je Pijetraj i rekao da Hrgović mora doći na prvenstvo Hrvatske i pobijediti konkurenciju kako bi išao na OI.

– Prošao je sve institucije, od Bandića do Mateše. Svima je prodavao istu priču. Tražio je od Bandića da se meni ukinu sva davanja ako mu ne oprostim ugovor. On ne zna da je godinama besplatno trenirao kod mene i da taj novac ne ide meni, nego djeci koja treniraju.

Pijetraj je prozvao i Željka Mavrovića.

– Ne osvećujem se Hrgoviću kako kaže Željko Mavrović. Ja znam koliko je Mavrović zaradio, zašto ne uloži svojih milijun eura u boks. Mavrović mi je u jednom trenutku rekao da bi on htio biti izbornik, svima je bilo neugodno. Nije znao kako se zove jedan boksač u Hrvatskoj, a htio je biti izbornik. Znam da je Mavrović legenda, ali neka ne priča gluposti da se svi smijemo - rekao je Pijetraj i dodao:

- Znate kako je Mavrović došao da meča s Lennoxom Lewisom? Tako da su platili 20 tisuća dolara do meča s njim! To niste znali. Ha, takav vam je sustav u boksu

Tu nije stao:

– To su velike hrvatske fore koje se prodaju s Thompsonom i kockicama, a sada kada treba biti Hrvat, nula bodova – rekao je Pijetraj pa još jednom "bocnuo" Hrgovića:

– Vi možete dovesti Thompsona, kockice mogu biti kao one na Toplani, ali to nitko ne puši. Od 17 tisuća prodao je 1500 karata, a sada prodaje fore da je veliki sportaš. Kod mene toga nema.

Komentara 63

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:47 24.09.2019.

Providno je kako Pijetraj, prebacujući Hrgoviću Thompsona, pokušava opravdati svoje postupke prema njemu. Netko voli Thompsona, netko sevdah, drugi pak Wagnera i Carl Orffa. Moj se glazbeni ukus ne slaže sa Hrgovićevim, ali neću ga valjda zbog toga diskreditirati.

ZO
zoranos
13:46 24.09.2019.

Lonardo, ako imate i malo obraza dali bi ostavku na sve funkcije u HR boksu nakon blamaže na SP! Vi uvjetujete nešto Hrgoviću koji je osvajač olimpijske madelja, a vaši bokslači su ostvarili samo jednu amaterku pobjedu na tom prvenstvu! Vaš borac protiv kojega bi Hrgović valjda trebao boksati u Vašoj dvorani i uvjeriti Vas da je bolji je nokautiran u drugom kolu od Amerikanca koji je u 3. kolu doživio najbrutalniji nokaut na prvenstvu! Forsirate Miluna i dižite čovjeka u nebo a čovjek trenira boks oko 3 godine samo i nema nikakvu titulu - osim ako ne računamo ono neki Europsko prvenstvo gdje je imao konkurenciju od 5, 6 amatera - ali bez i jednog bitnijeg EU imena. Kako vas nije sram Leonardo???

ZO
zoranos
14:11 24.09.2019.

2017 je godina .... Aktualni državni prvak u boksu Josip Bepo Filipi trebao je biti siguran putnik na Europsko prvenstvo koje se od 14. do 25. lipnja održava u ukrajinskom Harkivu. Međutim izbornik boksačke reprezentacije Leonardo Pijetraj odlučio je kakoo za prvaka Filipija nema mjesta u reprezentaciji. Prvenstvo Hrvatske je bilo loše, konkurencija je bila slaba. Biti prvak države ne znači da će taj isti i ići na EP ako procijenim da nije spreman. Da prvak Hrvatske ide automatizmom onda ne bi trebao postojati izbornik. Ja sam odgovoran i odlučujem tko će ići, rekao je Pijetraj u razgovoru HRT. Pijetraj je odlučio organizirati javne sparinge i to samo za teškaše, odnosno između prvaka Bepa Filipija i trećeplasiranog s PH, Alena Babića koji je član izbornikova kluba (BK Leonardo). Nakon meča Pijetraj se odlučio za Babića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije