Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Pijetraj: Hrgović neće na EP, zabranio sam mu treninge

Filip Hrgović
Luka Klun/PIXSELL
23.05.2011.
u 19:51

Za razliku od poluteškaša Hrvoja Sepa (25), svjetski juniorski prvak, superteškaš Filip Hrgović (18) propustit će predstojeće Europsko prvenstvo u Ankari (10. - 19. lipnja).

Tu je odluku donio boksački izbornik Leonard Pijetraj nakon završenog prvenstva Hrvatske u Koprivnici na kojem se Hrgović prošetao do naslova i bez ijednog odrađenog treninga nakon završene Svjetske lige.

– Sep je na državnom prvenstvu napravio pogrešku, prazan je bio nakon Svjetske lige, pa je krenuo lakše i izgubio od dobroga kikboksača Miškovića za kojeg bih volio da ostane u boksu. Vrata su mu širom otvorena. Hrgović je pak premlad i trebamo ga čuvati. On bi htio početi trenirati samo sedam dana nakon prvenstva Hrvatske, no ja sam mu zabranio da dolazi u dvoranu mjesec dana. Želim da se zaželi boksa i poželi priprema za Svjetsko prvenstvo u rujnu koje je kvalifikacijsko za Olimpijske igre u Londonu – objasnio je Pijetraj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije