Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nizozemska
Povratak na članak

Pijani napadač na vratara AZ-a šest mjeseci u zatvor

Wesleyja van W., 19-godišnjeg pijanog huligana koji je tijekom utakmice Ajaxa i AZ-a napao vratara Alkmaara Astebana Alvarada, nizozemski je sud kaznio sa šest mjeseci zatvora iako su tužitelji tražili kaznu od deset mjeseci.

Komentari 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:20 30.12.2011.

Sud je Wesleya van W kaznio s sest mjeseci zatvora. Tuzitelji su trazili deset, ali je, kao sto u nastavku teksta vidimo kaznjen s dva mjeseca zatvora uz rok kusnje dvije godine. Znaci kaznjen je s 2 i 6 mjeseci zatvora. Na citateljima je da odaberu sto im vise odgovara.

VL
MA
mastif
14:15 31.12.2011.

kažnjen je sa 2 mjeseca kušnje, ako bude dobar ostat će punih 6 mjeseci, ako ne bude dobar ostat će još 6 mjeseci plus ona dva mjeseca kušnje...ako bude jako zločest ostat će 10 mjeseci nakon kojih odradi još dva mjeseca kušnje...jel jasnije? da je kod nas već bi platio svoj javni red i mir i bio bi slobodan..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.