Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KAOS...

Pijana majka nogometne zvijezde potukla se na zabavi sa striperima: 'Bilo je krvi...'

Instagram
17.05.2021.
u 22:15

Mladić iz Cityja nije se oglasio, ali srećom po njega da je sezona završila i da će finale Lige prvaka tek za 12 dana, a dotle će se sve slegnuti...

Sinovi će se često požaliti da ih majke znaju osramotiti no Claire Foden (41) sve je podigla na jednu višu razinu i njen sin Phil svakako se crveni.

Naime, majka zvijezde Manchester Cityja, novog prvaka Engleske, u Stockportu je napravila incident tijekom striptiza, izazvala tučnjavu pa izvukla deblji kraj, ako je suditi prema priči svjedoka iz nakon te, alkoholom bogate, noći.

Stockport se nalazi desetak kilometara od Manchestera i tamo se održavala privatna zabava, na kojoj su bili striperi, sve u čast rođendana prijateljice Clarie Foden.

Nesretni striper taman se skinuo, kako prenose engleski mediji, a oko njega su letjele boce i krenula je tučnjava dviju odraslih žena. A sve jer je Claire izvjesnu Katie Skitt tražila cigaretu. Nije joj se to svidjelo i nešto je dobacila, zbog čega je Fodenova majka odmah krenula s udarcima, na što je Katie odgovorila ugrizima.

- Krvi je bilo posvuda - prepričao je jedan od svjedoka.

 

 

 

Mladić iz Cityja nije se oglasio, ali srećom po njega da je sezona završila i da će finale Lige prvaka tek za 12 dana, a dotle će se sve slegnuti...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije