Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUBILARNA SEZONA

Petrinja - središte amaterskog sporta: Počele Sportske igre mladih

26.03.2021.
u 22:21

Druženja i natjecanja u graničaru i atletici okupila su tako djecu iz Petrinje, Gline, Lekenika i Popovače.

Nova sezona Plazma Sportskih igara mladih započela je u Petrinji Telemach Danom sporta. Želja organizatora bila je da nakon svih teških događanja u Sisačko-moslavačkoj županiji omoguće djeci druženje s vršnjacima kroz sportska natjecanja.

Druženja i natjecanja u graničaru i atletici okupila su tako djecu iz Petrinje, Gline, Lekenika i Popovače, koja su se borila za plasman na državnu završnicu koja će se održati sredinom srpnja u Splitu. Događanja će se ove godine, pod pokroviteljstvom vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi – Telemacha, organizirati u više od 25 gradova i mjesta diljem Hrvatske. Plazma Sportske igre mladih postale su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Europi koja godišnje okupi više od 200.000 djece i mladih.

– Ponosan sam i sretan što ovaj tjedan počinjemo s 25. jubilarnom sezonom te što startamo u Petrinji zbog svega što se dogodilo u Sisačko-moslavačkoj županiji i pozivam djecu da se prijave na Igre – rekao je Zdravko Marić, predsjednik Igara koje su djeci SOS Dječjeg sela donirale sportsku opremu i rekvizite u vrijednosti 50.000 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije