Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSV

Petrić: Osjećaj mi kazuje da će Olić otići

19.12.2008.
u 18:23

Mladen Petrić, polovica hrvatskog napadačkog para u HSV-u, sve je uvjereniji da sljedeće sezone neće napadati protivničke vratare u suradnji s Ivicom Olićem.

Hrvatski reprezentativni dvojac ove godine igra uistinu sjajno, a njihovi su pogoci glavni razlog dobrih rezultata hamburške momčadi. Premda bi mnogi voljeli da se njihova klupska suradnja nastavi i u budućnosti, sve je izglednije da tomu neće biti tako. Smatra to i Mladen Petrić, svjestan da je zovu Bayerna, Juventusa, Liverpoola, Valencije... teško odoljeti.

- Ivica ima 29 godina i pred potpisom je svog posljednjeg velikog ugovora u karijeri. Nitko nema pravo biti ljut na njega zbog toga što mu se nudi. Osjećaj mi govori da će otići od nas - citira Petrića Hamburger Abendblatt.

U nastavku teksta spominje se 3-1 pobjeda HSV-a protiv Aston Ville na Nordbank Areni u 5. kolu F skupine Lige UEFA-e, pobjeda koju su izrežirali hrvatski napadači. Olić je, podsjetimo, postigao dva pogotka, a Petrić svojim golom doveo HSV u početno vodstvo (1-0) na utakmici.

- Nastavimo li ovako igrati, možemo mnogo postići. Pobjeda 3-1 izuzetno je važna za nas i naše navijače, jer smo dokazali ne samo da igramo dobar nogomet, već da možemo pobijediti uvjerljivije od 1-0 - zaključio je Petrić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije