Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doha

Petra Martić osvojila prvi set, pa stala i izgubila

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.02.2020.
u 16:13

Bio je ovo drugi dvoboj Martić i Strycove u posljednja dva tjedna, prije pet dana u 3. kolu Dubaija uspješnija je bila Martić sa 6-3, 6-3

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić svoj je nastup na WTA turniru u Dohi završila već u 1. kolu, uspješnija od nje bila je Čehinja Barbora Strycova s 4-6, 6-1, 6-2 nakon sat i 44 minute igre.

Bio je ovo drugi dvoboj Martić i Strycove u posljednja dva tjedna, prije pet dana u 3. kolu Dubaija uspješnija je bila Martić sa 6-3, 6-3.

Petra Martić
1/5

Ukupno je ovo bio šesti međusobni susret Martić i Strycove i druga pobjeda Čehinje koja je bila uspješnija i njihovom prvom susretu u Sydneyu 2011. nakon čega je uslijedio niz od četiri pobjede Martić.

Početkom dvoboja Martić je izgledala kao sigurnija igračica te je nakon "breaka" za 3-2 sigurno zadržala sve gemove na svoj početni udarac kako bi osvojila prvi set sa 6-4.

Nažalost, u preostala dva seta Martić je previše griješila što je uz solidnu igru Strycove bilo dovoljno Čehinji za preokret. Martić je izgubila servis na startu drugog seta, taj zaostatak nije uspjela vratiti već je kod zaostatka 1-4 još jednom pokleknula pa je Strycova stigla do uvjerljivih 6-1 u toj dionici igre.

Nakon što je uspjela osvojiti prvi gem u trećem setu, Martić je izgubila sljedećih pet igara zaredom i došla u tešku situaciju. 

Na turniru u Dohi nastupa i Donna Vekić koja za suparnicu ima Poljakinju Igu Swiatek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije