Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA

Petra Martić i Jana Fett izgubile na turniru u Luksembourgu

Petra Martić
17.10.2017.
u 20:21

Petra Martić poražena je u 1. kolu WTA turnira u Luksembourgu od Nijemice Andreje Petkovic, a Jana Fett je izgubila od Ruskinje Jevgenije Rodine

Hrvatska tenisačica Petra Martić poražena je u 1. kolu WTA turnira u Luksembourgu od Nijemice Andreje Petkovic s 1:6, 6:3, 6:7 (5) nakon što je Dućanka propustila tri meč-lopte. 

Martić je bila blizu pobjede protiv 94. igračice svijeta, iako je u zadnjem setu, punom preokreta, prvo gubila s 3:5, a potom imala tri meč lopte na svoj servis u 12. gemu kod vodstva 6:5. I u "tie-breaku" je Martić povela s 3:2, no nakraju nije izdržala.

Bio je ovo treći međusobni meč Martić i Petkovic te prva pobjeda Nijemice. 

Na istom turniru hrvatska igračica Jana Fett izgubila je u 1. kolu od Ruskinje Jevgenije Rodine (WTA - 86.) sa 7:5, 6:3 za 90 minuta igre.

Fett se u glavni turnir probila kroz tri kola kvalifikacija i imala je veliku priliku osvojiti prvi set. Naime, u desetom gemu, pri vodstvu 5:4, 20-godišnja Vrbovčanka imala je tri set-lopte (15-40 i još jednu prednost). No, kad je Rodina to uspjela spasiti i izjednačiti na 5:5, nanizala je još dva gema za osvajanje prvog seta.

Ruska tenisačica je niz nastavila osvajanjem i prva dva gema u drugom setu. Rodina je novim 'breakom' došla do vodstva 5:2 i servirala za pobjedu. Naša je tenisačica 'breakom' zadržala nadu u preokret, ali je još jednim izgubljenim servisom izgubila meč.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije