Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči argentine

Petorica Dinamovaca u reprezentaciji, prvi poziv Šimunoviću

Jozo Šimunović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
28.10.2014.
u 18:15

Hrvatska u studenom prvo 12. igra prijateljsku utakmicu u Londonu protiv Argentine, a potom četiri dana poslije kvalifikacijski susret protiv Italije u Milanu.

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač pozvao je za sljedeću reprezentativnu akciju pet igrača Dinama. Tako su se s pretpozivima standardnim reprezentativcima Domagoju Antoliću, Marcelu Brozoviću i Duji Čopu pridružili Marko Pjaca i prvi put stoper Jozo Šimunović.

Podsjetimo, Hrvatska u studenom prvo 12. igra prijateljsku utakmicu u Londonu protiv Argentine, a potom četiri dana poslije kvalifikacijski susret protiv Italije u Milanu. Naravno, izbornik Kovač odlučit će tko će od igrača koji će igrati protiv Messija i društva putovati u Italiju. Isto tako, lako je moguće da Brozović, koji je standardni član prve momčadi reprezentacije, neće ni ići u Englesku, no na konačnu odluku treba još pričekati.

U svakom slučaju, zaigra li protiv moćne Argentine Šimunović, bit će mu to debi za prvu momčad; debi koji bi, svakako, vječno pamtio.

>>Kovač: Hrvatska može biti ponosna što ima igrače poput Modrića i Rakitića

Komentara 18

MA
mamarti
00:27 29.10.2014.

Duvanjsko livanjske pederčine bagra

MU
mukadilo
19:52 28.10.2014.

zasluzio je jozo poziv...samo vi sta ne vidite dalje od svog nosa mozete rec da jozo nije reprezentativni kadar...btw ne znam zasto niko ne rijesi i problem lijevog beka...pa pivaric je tu...spreman!!!

LI
list68
06:52 29.10.2014.

Kovaču razoćarao si sve istinske ljubitelje nogometa popuštanjem Mamiću. Sada više nemamo reprezentaciju već "repku", koja služi samo za prodaju Mamićevih nogometaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije