Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVE ZVIJEZDE

Petković i Gvardiol vjeruju u prolaz: 'Moramo se postaviti muški u Španjolskoj!

Goran Stanzl/PIXSELL
08.04.2021.
u 23:25

- Mislim da je osim zadnjih petnaestak minuta utakmica bila ravnopravna.

Dinamo nije uspio nastaviti niz bez poraza na domaćem travnjaku u europskim utakmicama, Villarreal ga je prekinuo minimalnom pobjedom postavljenom udarcem s bijele točke u 44. minuti.

Naravno, kad se dogodi tako nešto, treba žaliti. Sigurno su plavi mogli više no treba dići glave gore i koncentrirati se na uzvrat koji slijedi za tjedan dana. Kad bi i Bruno Petković trebao biti sto posto spreman.

- Rame ide na bolje - odgovorio je i komentirao utakmicu:

- Mislim da je osim zadnjih petnaestak minuta utakmica bila ravnopravna. Izgubili smo zbog nesretnog penala. No, sve je otvoreno u Španjolskoj. Imali su posjed u nogama, ali to nije bitno. I Tottenham je imao posjed.

Oporavljen bi trebao u potpunosti biti i Joško Gvardiol, koji je izašao dvadesetak minuta prije kraja susreta iz igre, ali tijekom boravka na travnjaku potvrdio je talent.

- Osjećam se super, malo me kvadriceps zateže, ali to je normalno nakon ozljede - opisao je svoje stanje 19-godišnjak i otkrio kako je to izgledalo na travnjaku:

- Znali smo da nas čeka teška utakmica, znali smo da su dobra ekipa i da dugo godina igraju na ovoj razini. Moramo ubaciti u brzinu više ako želimo nešto napraviti u uzvratu. Nije se bilo lako braniti, dobri su tehničari. No, takva je to razina. Moramo biti bolji u idućoj utakmici i više se potruditi. Svakako da osjećamo da možemo nešto više napraviti u uzvratu. Trebamo izaći muški u tu utakmicu jer imamo kvalitetu.

Komentara 5

XI
xibau
23:48 08.04.2021.

Villareal je jako dobar, bit će teško al može se ....

DU
Deleted user
23:36 08.04.2021.

A zašto niste se muški postavili večeras? Zašto se sada morate vaditi na njihovoj terenu i s njihovim navijača? To što ste okrenuli 0-2 protiv Spursa ne znači ništa sada jer Villareal djeluje moćnje. Ali ja se nadam da grijesim.

KE
kentie
00:00 14.04.2021.

nek maknu onog pacera Theofilea...došao je glave Dinama toliko puta, i treneri mu dalje vjeruju...u mnogim ozbiljnim euro-momčadima, davno bi dobio "raketu" u stražnjicu, davno, poodavno i odavno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije