Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši trener

Petev žestoko udario na Dinamo: Bili su nekorektni, ostao sam bez milijuna

Ivajlo Petev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
27.10.2017.
u 09:37

– Očito su one moje pripreme bile dobro odrađene kad je Dinamo sad prvi u HNL-u – tvrdi bugarski stručnjak.

Ivajlo Petev, bugarski trener koji je 13. srpnja, dva dana prije prije prve utakmice Dinama u novoj sezoni dobio otkaz, još uvijek je razočaran takvim raspletom.  

– Nisam čuo za takav slučaj da trener dva dana prije prve utakmice u sezoni dobije otkaz. Naravno da sam razočaran. Ljudi u Dinamu su prema meni ispali nekorektni – rekao je Petev za 24sata i dodao:

– Nije fer što su mi to napravili. Imao sam čvrsto obećanje da ću momčad voditi i u ovoj sezoni. Dobio sam ponudu iz Saudijske Arabije. Bila je to jako izdašna, ali dao sam riječ u Dinamu, rukovao sam se s Mamićem i držao toga. Taj me klub iz Arabije silno htio na klupi. Bili su spremni Dinamu čak i platiti odštetu kako bi me doveli.

Ivajlo Petev
1/4

Dodao je kako se nije čuo sa Zdravkom Mamićem od odlaska s klupe Dinama te smatra kako i on ima zasluge u ovosezonskom prvom mjestu plavih na ljestvici.

– Očito su one moje pripreme bile dobro odrađene kad je Dinamo sad prvi u HNL-u. Dobro se radilo tih dvadeset dana. Dakle, nije bilo nikakvih problema s tim kako su to oni u Maksimiru predstavili – zaključio je razočarani Bratko koji čeka novi posao.

Komentara 9

Avatar anlaser
anlaser
11:47 27.10.2017.

"Rukovao sam se sa Mamićem", e svaka ti čast!

Avatar white socks
white socks
10:54 27.10.2017.

E zbilja nije u redu!!! Pa što ne daju čovjeku nekoliko milijuna ako mu treba. Nema veze što je uništio Dinamo, treba čovjek milijune.

DU
Deleted user
15:14 27.10.2017.

Svakakve trenere s sumnjivim kvalitete su vodili Dinamo do jedanaest titula Hrvatsje zaredom a ovaj Bugarin uspio da to uništi. I još hoće novac???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije