Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMMIR: JOŠ NISAM SPREMAN

Petev otkrio vijest koja će rastužiti sve navijače Dinama

Dinamo - Slaven Belupo
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/10
18.02.2017.
u 20:44

- Godinama sam bio ovdje, ali i ovo je danas za mene bilo nešto novo. Želim se spremiti na najbolji mogući način i Dinamu vratiti na ukazanom povjerenju.Sada sam na nekih 50-60 posto forme, ali vjerujem da ću ubrzo doći do maksimuma - rekao je Sammir.

Dinamo je pobjedom nad Slaven Belupom (1:0) otvorio drugi dio HNL-a. Modri su na Maksimiru slavili golom Armina Hodžića iz jedanaesterca.

- Zadovoljan sam pobjedom, zadovoljan sam i zalaganjem igrača jer su ispunili što sam od njih očekivao. Doduše, nisam zadovoljan što smo promašili mnogo prilika i što smo vjerojatno izgubili Sigalija - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev.

Sigaliju je stradalo koljeno nakon doskoka i za njega je sezone vjerojatno gotova.

- Čini mi se da nešto nije u redu s njegovim koljenom. Sutra će napraviti magnetsku rezonancu, ali ne izgleda dobro. Ova je pobjeda dala žrtvu.

Petev se osvrnuo na stanje Soudanija i povratak Sammira.

- Postoji mogućnost da Soudani konkurira za Vinkovce, jučer je odradio dva treninga, do kraja idućeg tjedna ćemo odlučiti. Što se Sammira tiče, ne smatram da je njegovo uvođenje bilo rizično. S nama je već 26 dana, računao sam da je spreman na 20-30 minuta. 

Utakmicu je prokomentirao i Sammir, povratnik u Dinamo.

- Najbitnije je to da smo osvojili tri boda. Ovo je bila prva utakmica, padala je kiša i nije bilo lako. Ipak, ako želimo osvojiti naslov moramo igrati bolje. Najbitniji su nam bodovi u ovoj utakmici. Godinama sam bio ovdje, ali i ovo je danas za mene bilo nešto novo. Želim se spremiti na najbolji mogući način i Dinamu vratiti na ukazanom povjerenju.Sada sam na nekih 50-60 posto forme, ali vjerujem da ću ubrzo doći do maksimuma.

>> Dinamo golom iz jedanaesterca slavio protiv Slavena, vratio se Sammir

Komentara 12

PR
protuudar
00:43 19.02.2017.

A kada se to vraća na male ekrane!? Onako ...za sve ljubitelje nogometa i HNL-a!?

HV
hvh
21:30 18.02.2017.

Ja imam 33 godine i veliki nogomet nisam igrao vec desetak godina al za dinamov dres i to besplatno bih si mu.da odrezao kad bih rekao da mogu odigrati 20-30 minuta samo!Sramota.

TW
TWITOIST
00:34 19.02.2017.

Znaci ostajes i dalje trenirati ''Dinamo''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije