Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO SVLADAO OSIJEK

Petev otkrio čime nije zadovoljan, a Sammir poručio: Moja najteža utakmica

Dinamo - Osijek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/16
01.04.2017.
u 22:10

- Ovo je bila najteža utakmica otkad sam ponovno ovdje. Osijek je pokazao dobru igru, zabili su gol, ali mi smo pokazali karakter i zasluženo slavili na kraju - rekao je Sammir.

Dobra utakmica s puno prilika i zasluženo osvojena tri boda, sukus je razmišljanja Dinamova trenera Ivajla Peteva nakon pobjede protiv Osijeka.

– U ovih je 90 minuta bilo puno dobrih stvari. Jedini je problem što nismo imali sreće zabiti gol, a u tome je veliku ulogu imao i njihov vratar. Siguran sam de ćemo u nekim sljedećim nastupima imati malo više sreće pa da, recimo, od pet šansi zabijemo tri gola. Zadovoljan sam s utakmicom, čestitam svojoj momčadi, zasluženo smo osvojili tri boda – istaknuo je Petev.

Je li ovo najbolja Dinamova utakmica ovoga proljeća? 

Zasad jest - odgovara Petev.

Ante Ćorić trebao je preuzeti mjesto na lijevoj strani veznoga reda, ali ozlijedio se na zagrijavanju pa je ipak morao preskočiti utakmicu. 

– Osjetio je bol u zglobu pa nismo htjeli riskirati – pojasnio je trener i ukratko se osvrnuo na nastup El Arabija Hilala Soudanija

– Bitno je da se trudio i odradio ono što mu je bio za zadatak. Zadovoljan sam i Soudanijevim nastupom.

Na upit novinara je li zadovoljan izvedbom mladoga i čvrstog maksimirskog stopera Perića, trener je jasno uzvratio: 

– Jesam. Ali, zadovoljan sam sa svim svojim igračima.

Peteva smeta reakcija kod primljenoga pogotka: 

– Načinili smo posve nepotreban prekršaj, a nakon toga nismo dobro reagirali. Sami sebi smo napravili problem, ali što možemo, i to je nogomet.

Trener Osijeka Zoran Zekić je rekao:

- Dinamo je prvo poluvrijeme bio dominantan, imao puno dobrih šansi. Onda smo početkom nastavka dobili gol iz 'krumpira', sve se onda svelo na njihov posjed. Nismo imali više snage za izlazak u polukontre, ali smo mogli još jednom zabiti preko Mioča. Na kraju smo primili jako glup gol, pustili smo jedan centaršut, ostavili Leškovića samog i kako to biva, presudio nam je bivši igrač.

Prvi gol Dinama pripisan je Sammir koji je skrenuo loptu nakon udarca Domagoja Pavičića.

-  Mogu reći da je ovo naša najbolja utakmica u ovom dijelu sezone. Imali smo u prvom poluvremenu 15 prilika, 5-6 kornera i zasluženo smo pobijedili. Mogli smo slaviti i s većom gol razlikom. Lopta nije htjela ući u gol u prvom dijelu, ali srećom to se promijenilo u nastavku. Nisam siguran jesam li zabio ja ili Sammir, bitno je da je lopta završila u golu. Važno je to da smo pobijedili. Okrećemo se sad Rijeci. Bit će to teška utakmica, ali svi se veselimo. Rujevica će biti puna, a mi ćemo dati sve od sebe za pobjedu - rekao je Pavičić, dok je Sammir dodao: 

- Ovo je bila najteža utakmica otkad sam ponovno ovdje. Osijek je pokazao dobru igru, zabili su gol, ali mi smo pokazali karakter i zasluženo slavili na kraju.

Pobjedu Dinamu donio je Marko Lešković koji je zabio svom bivšem klubu.

-  Najslađe su ovakve 2:1 pobjede. Mislim da smo od početka bili bolji, imali smo puno prilika, ali nismo ih uspjeli realizirati. Pokazali smo karakter i zasluženo došli do pobjede. Dobili smo gol iz prekida u ranoj fazi utakmice, ali na kraju su naše prilike nagrađene i slavili smo 2:1. Imali smo puno kornera i slobodnih udaraca, niz prilika, a na kraju je jedan centaršut odlučio utakmicu. Jako sam sretan zbog prvog pogotka za Dinamo. Ovo su nam važna tri boda prije Rujevice. Najbolji je osjećaj kad zabiješ gol i kad momčad pobijedi. Trebamo ovako nastaviti.

Komentara 2

ED
europski dinamo
23:32 01.04.2017.

Idemo na Rujevicu pa tko živ tko mrtav....nek nas pobjede ako su face. ajmooooooooooo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije