Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Petev nakon treninga iz momčadi izbacio skupu Dinamovu zvijezdu!

Ivajlo Petev
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/6
12.05.2017.
u 10:03

– Ne moraš u autobus, ne ideš u Split! – rekao mu je.

Sammira su nakon Dinamova poraza u Koprivnici jako ''stisnula'' leđa. Toliko da je jedva hodao i ušao u autobus.

I baš nekako u isto vrijeme Ivajlo Petev ''preživio'' je već potpisanu smjenu, pa lupio šakom o stol: 

– Odsad će igrati samo igrači koji ginu za Dinamo!

U idućoj utakmici nije bilo Sammira i Ćorića. Pa ni onoj nakon nje Sammira, dok je Ćorić ušao u završnici, piše Goal.

Ozljeda Brazilca poklopila se s Petevljevim nezadovoljstvom Brazilčevim pristupom i igrama ''kapitalca'' koji je doveden da donese naslov prvaka. Drugim riječima: bi li Sammir igrao protiv Cibalije i Intera i da je bio zdrav?

U četvrtak, dan uoči utakmice sa Splitom (petak, 20 sati), Petev je rekao da je Sammir spreman i u konkurenciji.

No, nakon poslijepodnevnog treninga poručio je Brazilcu: 

– Ne moraš u autobus, ne ideš u Split!

Je li (opet) nešto zgriješio na treningu? Ili se samo nije dovoljno oporavio pa ga trener čuva za ispite koji bi trebali biti teži od Parka mladeži? Ili oboje pomalo...

Komentara 9

Avatar lisabon
lisabon
10:24 12.05.2017.

Steta da nije potpisan novinar koji je ovo srocio.Naime zadatak je da se unese sto vise senzacionalizma u clanak te da se ,sukladno politici ovog jadnog portala,unese sto vise nemira u Dinamo.Kao prvo,novinar nema blage veze koliko Samir zaradjuje jer sve o iznosima su spekulacije.Drugo Samir ima problema s ledjima i zapravo nije dva tjedna normalno trenirao nego po posebnom programu.Trece novinar nije bio na licu mjesta (na treningu) niti je cuo zasto Samir nije s momcadi u Splitu,nego je njegov izostanak,namjerno opisao na najgori moguci nacin (skupocjena zvijezda potjerana iz momcadi).Taj kvazi novinar,mogao je uredno postaviti pitanje Petevu na presici zasto je izostavljen Samir,a ne sutiti pa onda drugi dan napisati ovakav clanak.Ma sve skupa je gadljivo za citati i gledati kako i koliko ljudi je upregnuto u nastojanju da se Dinamo destabilizira,da slucajno nebi Rijeci izmakao naslov,da se blati i vrijedja ,da se govori o placama igraca ,a sve proizvoljno i bez argumenata.Zamislite ako veceras Dinamo pobijedi u Splitu,a bude neka sporna situcija na stetu Splita?Pa sutra ce portali eksplodirati od vrijedjanja.

MA
Magnificus
15:30 12.05.2017.

ovi nounari se natječu tko će više popljuvati dinamo, njegove igrače i trenera

Avatar mlijeko
mlijeko
22:21 12.05.2017.

Najbolje bi bilo da je Petev izbacio sam sebe..pa čovjek nema pojma o nogometu i kako da mu igraju igrači. Ovo večeras sa Splitom je bilo negledljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije