Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivanje

Peterostruki olimpijski pobjednik boluje od karcinoma testisa

Nathan Adrian
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
25.01.2019.
u 20:22

Nathan je poručio kako je bolest otkrivena u ranoj fazi pa postoje dobri izgledi kako će i ovaj puta pobijediti

Američki plivač 30-godišnji Nathan Adrian boluje od karcinoma testisa. Peterostruki olimpijski pobjednik otkrio je javnosti kako se trenutačno vodi tešku bitku.

Nathan je poručio kako je bolest otkrivena u ranoj fazi pa postoje dobri izgledi kako će i ovaj puta pobijediti. Siguran je kako će se brzo vratiti u bazen te nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

'Karcinom je otkriven u ranoj fazi, počeo sam liječenje i prognoza je dobra. U bazen se vraćam za nekoliko tjedana, a cilj mi je otići u Tokio', napisao je američki plivač, koji je osvojio pet zlata na Olimpijskim igrama, četiri u štafeti i pojedinačnu na 100 m slobodno u Londonu 2012. godine.

'Život je, kao i utrka na 100 metara slobodno. Težak i brz, ne možete uvijek znati tko je ili što iza vas', zaključio je Nathan Adrian.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stonnycreek67
20:31 25.01.2019.

Ovom mladom covjeku koji je tek poceo zivjeti svu srecu ovog svijeta mu zelim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije