Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-17 reprezentacija
Povratak na članak

Pet stvari koje su nas naučili hrvatski kadeti u Čileu

Ova je hrvatska generacija u 15 utakmica upisala jedan poraz nakon 90 minuta, baš ovaj protiv Malija. Nema straha za budućnost!

Komentari 5

MA
Marsijanac.
16:32 02.11.2015.

Upozorio sam vec poslije prve tekme na pretjerano driblanje Lovrena a pogotovo Brekala. Jos je to i prolazilo protiv slabijih timova ali protiv snaznih momaka iz Malija to je bila prava katastrofa. Majic i Delic nisu se sastali sa loptom ,posto vezni red nije funkcionirao. U napadu ,sve i jedna visoka lopta je izgubljena. Mozda je tekmu trebalo odigrati bez sredisnjeg napadaca i sa dodatnim veznim igracima. Sustav 3-5-2

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
21:16 02.11.2015.

I mi u Sloveniji smo nešto naučili ...moji Deželani konačno zaključili da lopta ne odskače jer se u njoj nalazi žaba!

VL
TO
Toma2
16:22 02.11.2015.

Tri stvari koje smo naučili: 1. ovo su djeca i ne treba u tim uzrastima uopće igrati na rezultat i na njih raditi pritisak, pitanje je hoće li se itko od njih uopće baviti nogometom i ovaj pritisak im samoo šteti (otkad se to prate dječji turniri?) 2. klub je u uvijek u prednosti pred reprezentacijom zbog uigranosti pa je ovo pozivanje igrača jednog kluba/agencije poptuno nepotrebno i štetno za glavni cilj - selekciju igrača za seniore. Eto u HR nogometu su ciljevi malo izmijenjeni nauštrb mafije s robovlasnčkim odnosom prema djeci 3. crna rasa 1-2 godine ranije ulazi u pubertet i teško im je u ovom godištu konkurirati, što opet vraća na točku broj 1., a zeznulo je ekipu iz točke 2.

VL
FI
fijaker
14:58 02.11.2015.

Gosp Tironi, ukoliko je neki članak "plaćeni članak", u smislu reklame, onda to treba i naglasiti. U Čileu nisu igrali naši najbolji igrači. Pogotovo ne u prvih 11. Triprimjera. Pasariček kao jedini klasični zadnji vezni, Ivanušec to može igrati, jeti, je sjedio na klupi a igrao je Đira koji nije bio prevaga niti u Šibeniku iz kojega je došao u Dinamo. U repki je počeo kao lijevi bek pa je prebačen na zadnjeg veznog - tamo će manje smetati. Plakalo se što nema dinamovca Borovca kao zadnjeg veznog a postoje bolji zadnji vezni od njega u ligi. Martinković iz Cibalie je bolja špica od svih špica pozvanih u repku. A nije pozvan nikada. Interesantno. Olujić je bolji stoper od Karamarka (zadovoljavanje regionalnog ključa kao i Delić) i Kalaice koji nas je koštao golova i golova - i protiv Malia je napravio kiks ali smo imali sreće. Mnogi igrači uopće nisu dobili priliku na prijateljskim utakmicama osim na način da jedno poluvrijeme igra pet godina uigravani Dinamo kao repka a jedno poluvrijeme skupljeni igrači dan ranije. Pa se kaže, nama budalama, vidiš da ne mogu. Selektor Bašić nije selektor nego voditelj utakmica. Selektor bira a to ne čini Bašić jer kao i selektori prije njega dobija listu. Zato smatram dobrim da ste ga nazvali trenerom te rekli da je obavio dobar posao. Bez obzira na sve prije rečeno on je ostvario, naravno i velikom zaslugom igrača, izvrstan posao. Brekalo je izvrstan igrač, naš najbolji napadač. Međutim mi smo na ovome prvenstvu dogurali daleko zahvaljujući prvenstveno Šemperu i Soldi. Ovi igrači nisu spremni za prvoligaški nogomet. Dinamo igra u drugoj ligi te samo Soldo i Šemper tamo mogu prosperirati. Brekalo, za sada, teško može nešto u "jedan na jedan" varijanti. Polako, moći će. Ali ako je na prvome mjestu prodaja, kao kod Čorića, onda....

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
16:27 02.11.2015.

Mamićevi tići u izlogu, kog briga! YNK Prčija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.