Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER SLAVIO

Perišić: Pokazali smo karakter i nagrađeni smo pobjedom

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.09.2018.
u 23:39

- Bila mi je ovo prva utakmica u natjecanju u šest godina. Uzeli smo tri boda u teškoj skupini, ali moramo odrađivati utakmicu po utakmicu - poručio je Perišić

Inter se nakon šest godina vratio u Ligu prvaka, a nevjerojatnim preokretom u Milanu protiv Tottenhama je uspio pobijediti 2:1. U 86. je za izjednačenje zabio Mauro Icardi, a onda je u sudačkoj nadoknadu pobjedu nerazzurrima osigurao Vecino, piše Goal.

- Dominirali smo do samoga kraja, ovakav rezultat je okrutan. Ovo je bila naša najbolja utakmica ove sezone. Sretan sam zbog igre, ali sam razočaran i iživciran jer smo zaslužili puno više. U negativnom smo periodu, a izvući ćemo se samo ako budemo radili još napornije nego prije. Samo se radom možemo vratiti - smatra trener gostiju Mauricio Pochettino.

Očekivano, Englezi su razočarani ovakvim raspletom, posebno zato što su imali vodstvo do samoga kraja, a na kraj su ostali bez ijednog boda.

- Primili smo dva glupa gola, kontrolirali smo utakmicu. Moramo ostati fokusirani, ujedinjeni za idući tjedan. Tužan sam jer je danas baš svaki igrač silno želio pobijediti. Ali to je Liga prvaka - dodao je Serge Aurier.

Ivan Perišić
1/10

S druge strane, u Interu vlada euforija. Mnogim igračima je to bila prva utakmica u Ligi prvaka u karijeri pa tako i kapetanu Mauru Icardiju, dok Ivan Perišić nije bio u natjecanju otkako je 2013. godine otišao iz Borussije Dortmund.

- Ovo je važna pobjeda. Znamo da nas čekaju teške utakmice, bili smo dobri, borili smo se do samoga kraja i pokazali karakter. Dali smo sve što smo imali i nagrađeni smo pobjedom. Bila je ovo prva utakmica u Ligi prvaka za mnoge od nas i to nije jednostavna situacija. Bila mi je ovo prva utakmica u natjecanju u šest godina. Uzeli smo tri boda u teškoj skupini, ali moramo odrađivati utakmicu po utakmicu - poručio je Perišić Sky Sportu.

- Svi su bili u kaznenom prostoru, ali ja sam ostao izvan. Asamoah je poslao fantastičnu loptu i na kraju je završilo dobro. Bilo je ovo spektakularno poslijepodne, napravili smo ono što smo trebali - poručio je nakon utakmice strijelac izjednačujućeg gola Mauro Icardi.

- Znamo da smo jaki i da možemo igrati protiv bio koga. Čekali smo ovu utakmicu tri mjeseca i dala nam je sada snage i za prvenstvo. Ovakva utakmica u Ligi prvaka ti da toliko toga, ali jedna utakmica ne znači ništa. Moramo ostati mirni, zadržati dobre stvari koje smo napravili i odigrati dobro u subotu, ali s drugačijim mentalitetom. Teški su tjedni iza nas, ali ova utakmica nam je dala samopouzdanja - dodao je kapetan Intera.

- Činjenica da smo okrenuli rezultat u posljednjim trenucima čini ovu pobjedu još slađom. Vidjeli smo kako su navijači slavili na stadionu, koliko im je to značilo. Icardijev gol je bio ključan, trebaju nam takvi igrači. On je ozbiljan profesionalac, nije netko tko bježi od odgovornosti. Ali moramo naučiti igrati i bez Maura. Imamo sjajne igrače, ne možemo u svakoj utakmici igrati s istom postavom - rekao je Interov trener Luciano Spalletti.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s Nikom Čekom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije