Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Perišić pogurao Inter prema Ligi prvaka, golom je dokrajčio Chievo

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.05.2019.
u 23:08

Pogodak je zabio lijevom nogom nakon što je na desetak metara dočekao jedan odbijanac od grede.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić pogurao je milanski Inter prema Ligi prvaka. Spretno je zabio za 2:0 u 86. minuti, a ujedno je tim rezultatom i okončan dvoboj protiv posljednjeplasiranog Chieva u ponedjeljak navečer.

Inter je u 39. minuti u vodstvo doveo Matteo Politano, a posao milanskoj momčadi je u nastavku olakšao Nicola Rigoni. Vezni igrač Chieva je zbog drugog žutog kartona isključen u 76. minuti.

Točno deset minuta kasnije Perišić je zaključio pitanje pobjednika, a pogodak je zabio lijevom nogom nakon što je na desetak metara dočekao jedan odbijanac od grede.

Dva kola prije kraja Inter se nalazi na trećem mjestu sa 66 bodova, a s bodom manje ga slijedi Atalanta. Petoplasirani AC Milan sada za gradskim rivalom zaostaje četiri boda, baš kao i šestoplasirana Roma.

Inter do drugog mjesta odavno više ne može budući da za Napolijem kasni deset bodova, ali uz još jedan trijumf će osigurati nastup u elitnom europskom klupskom nogometnom natjecanju.

U 37. kolu gostuje kod Napolija, a potom dočekuje Empoli.

  

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije