Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvale ga emocije

Perišić otkrio zašto je zaplakao tijekom intoniranja Lijepe naše

Ivan Perišić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
13.10.2019.
u 20:50

Udaznica Nike Kovača zahvalila je Luki Modriću

Ivan Perišić zaplakao je tijekom intoniranja Lijepe naša na poljudskom travnjaku. Preplavile su ga emocije, a u razgovoru za NovuTV  otkrio je što mu je u tom trenutku prošlo kroz glavu:

- Sjetio sam se u tom trenutku svoja dva djeda i bake koji nisu više s nama. Nakon dugo vremena ponovno smo igrali u Splitu. Vollio bih da je to češće slučaj i nadam se da će tako ubuduće i biti - kazao je hrvatski reprezentativac i uzdanica Bayerna, pa zahvalio Luki Modriću:

- Pitao sam Modrića smijem li izvesti najstrožu kaznu protiv Mađara i dopustio mi je. Hvala mu na tome. Golman me pročitao, ali bit će još i zabijenih i promašenih penala. No, najvažnije je da hrvatska reprezentacija pobjeđuje. Tko zabija, ma to i nije toliko bitno - kazao je Perišić.

Video: Velški navijači pokušali su isprovociratui sukob u Cardiffu

 

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:48 13.10.2019.

Ivane ne brini, gledali su te s neba. I rekli bogu " to je nas unuk".

Avatar Mi sami
Mi sami
21:07 13.10.2019.

Ivane glavu gore ti si ponos repke.

VL
vladek
06:52 14.10.2019.

Zaplakao si jer si bio slab i znaš da ti je ovo bila zadnja tekma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije