Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni

Perišić ostaje u Interu, Arsenal kreće u lov na Brozovića?

Ivan Perišić i Marcelo Brozović
Igor Kralj/Pixsell
19.08.2017.
u 15:18

Ako je Perišićeva priča o selidbi u englesku Premier ligu završena, čini se da će ponovno biti otvoreni pregovori o transferu Marcela Brozovića.

Sudeći prema informacijama koje prenose brojni talijanski i engleski mediji hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić spreman je potpisati novi ugovor s Interom koji bi mu jamčio godišnju zaradu od pet milijuna eura. 

Perišić je ovog ljeta u više navrata bio spominjan kao moguće pojačanje Manchester Uniteda, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko visine odštete za prijelaz 28-godišnjeg Omišanina sa San Sira na Old Trafford. Prema pisanju talijanskih i britanskih medija Inter je tražio 50 milijuna eura, a Manchester United je baratao s iznosom od 35 milijuna.

Brozović u Arsenal

Kompromisno rješenje nije pronađeno i, po svemu sudeći, Ivan Perišić će biti jedna od glavnih poluga Intera i u sljedećoj sezoni koja će za Inter započeti nedjeljnim okršajem (20.45 sati) na San Siru protiv Fiorentine u 1. kolu Serie A.

Ako je Perišićeva priča o selidbi u englesku Premier ligu završena, čini se da će ponovno biti otvoreni pregovori o transferu Marcela Brozovića. Prema pisanju londonskog dnevnika Express, koji se poziva na vijest talijanskog sportskog TV kanala SportItalia, sljedećeg će tjedna čelnici Arsenala pokrenuti novu rundu pregovora s čelnicima Intera ne bi li ih privolili na transfer 24-godišnjeg hrvatskog veznog igrača sa San Sira na Emirates.

 

Komentara 2

BO
bozzika
18:41 19.08.2017.

ako je normalan pljunuti će tim Srbima u facu,minimalno 10milijuna,pa ako hoće nek' plate a ako ne onda ne ići na treninge i utakmice pa će ga i za 10milijuna morat prodat.Kad im srbadija zna očitovati lekcije o stavovima kluba onda Hrvati nemaju što raditi u tom klubu

RI
rikavac
20:49 19.08.2017.

Arsenal svake godine lovi neka pojacanja a nikad da ih ulovi. Oni bi igraca da je dobar a da je besplatan. Aresenalu treba odbranbeni igraci i jedan vrsni napadac a Brozovica oni imaju u ekipi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije