Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrte se kombinacije
Povratak na članak

Perišić na ljeto ipak seli u London, ali ne u Arsenal?!

Ako Tottenham i Inter doista dogovore transfer hrvatskog reprezentativca, prema Milanu bi mogli otići Moussa Sissoko i Serge Aurier

Komentari 3

Avatar spuzvabob
spuzvabob
19:21 12.02.2019.

Idi vise, dosadan si!

VL
GI
gismund
20:15 12.02.2019.

povraća mi se od perišićevih "odlazaka" svakih par mjeseci u neki novi klub....jasno mi je da novinari piskaraju jer je on totalno van forme i to već duže vrijeme pa ovako podgrijavaju nekekav interes javnosti, ali ovo baljezganje je prešlo sve granice! ronaldo je prešao iz reala u juve, znači 2 od top5 svjetskih klubova, u par dana i par članaka, a o ovom igraču koji je nezamjetan na travnjaku izađe svaka 3 dana novi članak!

VL
ST
Stipan
19:07 12.02.2019.

Hrvati nisu za engleski nogomet. Ako ode to mu je kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.