Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrte se kombinacije

Perišić na ljeto ipak seli u London, ali ne u Arsenal?!

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.02.2019.
u 17:19

Ako Tottenham i Inter doista dogovore transfer hrvatskog reprezentativca, prema Milanu bi mogli otići Moussa Sissoko i Serge Aurier

Ivan Perišić uopće u siječnju nije htio otići u Arsenal, već je njegova pr(a)va želja bio Tottenham! Tako barem piše The Sun koji se poziva na talijanske izvore, a list u nastavku ističe i to da je dolazak hrvatskoga reprezentatrivca u Spurse ovog ljeta vrlo izvjestan.

Dva kluba bi čak mogla dogovoriti i razmjenu igrača uz određenu financijsku naknadu, s time da bi Moussa SissokoSerge Aurier trebali otići u suprotnome smjeru, prema Milanu.

Podsjetimo, Perišić je ove zime obavijestio čelnike kluba da želi napustiti Nerazzurre, što su mu navijači Intera silno uzeli za zlo nakon što je odlazak na Otok propao.

Čelnici milanskog kluba su mu naknadno stali u obranu, među njima prvi trener Luciano Spalletti, te su naveli da se Perišića tijekom zimskog prijelaznog roka obmanjivalo lažnim obećanjima.

Komentara 3

Avatar spuzvabob
spuzvabob
19:21 12.02.2019.

Idi vise, dosadan si!

GI
gismund
20:15 12.02.2019.

povraća mi se od perišićevih "odlazaka" svakih par mjeseci u neki novi klub....jasno mi je da novinari piskaraju jer je on totalno van forme i to već duže vrijeme pa ovako podgrijavaju nekekav interes javnosti, ali ovo baljezganje je prešlo sve granice! ronaldo je prešao iz reala u juve, znači 2 od top5 svjetskih klubova, u par dana i par članaka, a o ovom igraču koji je nezamjetan na travnjaku izađe svaka 3 dana novi članak!

ST
Stipan
19:07 12.02.2019.

Hrvati nisu za engleski nogomet. Ako ode to mu je kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije