Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKI PROBLEMI

Perišić na izlaznim vratima! Vlasnici Intera nakon osvajanja titule režu troškove

(SP)ITALY-FLORENCE-FOOTBALL-SERIE A-FIORENTINA VS INTER
ALBERTO LINGRIA/XINHUA/PIXSELL
07.04.2021.
u 07:30

Marcelo Brozović ne bi trebao biti upitan.

Inter je na korak do titule prvaka Italije, prve nakon 11 godina. No, milanski klub istodobno je u teškoj financijskoj situaciji, budući da su prihodi glavnog sponzora kluba, kineske Suning Holdings grupe, znatno pali zbog pandemije koronavirusa.

Zato čelnici kluba planiraju rezati troškove, a za početak će prodati 10 igrača.

Među imenima na popisu za transfer-listu navodno je i naš Ivan Perišić, dok Marcelu Brozoviću pozicija ne bi trebala biti upitna.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
08:38 07.04.2021.

Zato će Conteu umjesto 20 podići ugovor na 50 mil. godišnje.

LA
lajh1985
08:15 07.04.2021.

duzi naslov nego tekst ispod njega :)

HR
hrvat123
09:51 07.04.2021.

negdje sam nedavno u evropi procital da se Perusic vraca te zadnje godine u Hrvatsku i to kod Mamica a ne u bezvezni Hajuk ali i ja mislim da Perusic nije dovoljno dobar za Dinamo, neznam i nism siguran u bilo kaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije