Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI SU PRIJATELJI

Perišić: Kalinić? Da se to meni događalo, pukao bih prije njega

Nikola Kalinić Ivan Perišić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
04.08.2018.
u 18:15

Suigračima u Interu priključit će se 10. kolovoza, a zbog dočeka i  dvije svadbe, pravi odmor tek je sad za njega počeo.

Ivan Perišić još uvijek je na odmoru nakon što je s Hrvatskoj osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Suigračima u Interu priključit će se 10. kolovoza, a zbog dočeka i  dvije svadbe, pravi odmor tek je sad za njega počeo.

Svjetsko prvenstvo obilježio je i 'slučaj Kalinić', a Perišić je za Sportske novosti otkrio što misli o ispad svog velikog prijatelja Nikole.

- Kale je moj najbolji prijatelj i mene je osobno sve to jako pogodilo. Tu noć kada je pala ta odluka, možda sam uspio zaspati samo sat ili dva, nisam mogao zaspati od nervoze jer znam kakav je igrač i kakav je momak. Bilo mi je teško zbog toga - rekao je Perišić pa zaključio:

>> Pogledajte i koji bi vatreni mogli promijeniti klub ovog ljeta

- Jako dobro poznajem njegovu povijest u reprezentaciji, znam i što su mu treneri sve radili. Da se meni sve to događalo, možda bih pukao prije njega. Međutim, mišljenja sam da je izabrao krivi trenutak.

Komentara 8

Avatar southman
southman
18:43 04.08.2018.

Upravo tako. Sve rečeno.

Avatar poljicanin
poljicanin
22:21 04.08.2018.

Ako si mu stvarno prijatelj,zašto mu nisi objasnio kako se profesionalac mora ponašati?Ili misliš da samozvane vedete trebaju izborniku diktirati tko će igrati?

RT
right_thought
09:41 05.08.2018.

Boljela su ga ledja i bolje da je otisao maseru nago sjedio na klupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije