Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI LP

Perišić i Brozović izgubili, Leko izvukao bod, Rakitić slavio, Napoli svladao Zvezdu

Tottenham - Inter
Foto: DPA/Pixsell
1/5
28.11.2018.
u 23:09

Derbi je odigran i u skupini B gdje su snage odmjerili Tottenham i Inter. Na koncu su Englezi posve zasluženo slavili sa 1-0 golom Christian Eriksena u 80. minuti.

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka PSG je na Parku prinčeva pobijedio Liverpool sa 2-1, a u drugom susretu iz skupine C Napoli je pobijedio Crvenu zvezdu sa 3-1. Golove za talijanski sastav zabili su Marek Hamšik (11) i Dries Mertens (33, 52), dok je pogodak za goste postigao El Fardou Ben Nabouhane (58). 

Marko Rog je za Napoli igrao posljednje četiri minute. Uoči zadnjeg kola Napoli vodi s devet bodova, PSG ima osam bodova, Liverpool šest, a Crvena zvezda četiri boda. U zadnjem kolu sastaju se Liverpool i Napoli, te Crvena zvezda i PSG.

Derbi je odigran i u skupini B gdje su snage odmjerili Tottenham i Inter. Tottenhamu je trebala pobjeda kako bi ostao u igri za prolaz, dok je Interu bio dovoljan i bod kako bi i matematički osigurao plasman u osminu finala. Na koncu su Englezi posve zasluženo slavili sa 1-0 golom Christian Eriksena u 80. minuti. Kako je Tottenham na San Siru izgubio sa 1-2 u slučaju identičnog bodovnog skora s Interom bit će bolji.

Za goste su cijeli susret odigrali Ivan Perišić i Mateo Brozović, dok Šime Vrsaljko nije nastupio.

U drugom susretu Barcelona je na gostovanju pobijedila PSV Eindhoven sa 2-1 i tako osigurala prvo mjesto u skupini. Domaćin je bio bolji u prvom dijelu, imao je nekoliko lijepih prilika, međutim Nizozemci nisu uspjeli zabiti. PSV je najbliže golu bio u 16. minuti, no udarac Gastona Pereira s ruba kaznenog prostora završio je u okviru gola. Najbolju priliku za Barcu u prvom dijelu imao je Lionel Messi, ali je njegov udarac s gol linije glavom izbacio Angelino.

U nastavku je Barca povela 2-0 golovima Lionela Messija (61) i Gerarda Piquea (70), a u 83. minuti je smanjio Luuk de Jong. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za Barcu.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 13 bodova, Tottenham i Inter imaju po sedam bodova, a PSV jedan bod. U zadnjem kolu igrat će Barcelona - Tottenham, te Inter - PSV.

U susretu skupine A Borussia Dortmund i Club Brugge našeg Ivana Leke su odigrali bez golova. Karlo Letica i Matej Mitrović nisu nastupili za goste.

U ranije odigranom susretu Atletico Madrid je pobijedio Monaco sa 2-0. Atletico je rutinski stigao do pobjede protiv posrnulog francuskog prvoligaša kojem je ove sezone glavni zadatak kako se spasiti od ispadanja u drugu ligu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije