Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Perišić debitirao u Bayernovoj pobjedi, 'hat-trick' Lewandowskog

Bayern
Foto: DPA/Pixsell
1/3
24.08.2019.
u 20:47

Nešto više od pola sata odigrao je i Ivan Perišić u svom debiju za Bavarce

Nogometaši njemačkog prvaka Bayerna s uvjerljivih su 3-0 (1-0) pobijedili Schalke na gostovanju u Gelsenkirchenu, zahvaljujući 'hat-tricku' svog najboljeg strijelca Roberta Lewandowskog, a nešto više od pola sata odigrao je i Ivan Perišić u svom debiju za Bavarce.

Lewandowski je vodeći pogodak postigao iz kaznenog udarca u 20. minuti, a izborio ga je Kingsley Coman na kojem je napravljen prekršaj za najstrožu kaznu.

Bayern
1/6

To je bio jedini pogodak u prvom dijelu, a preostala dva Poljak je postigao u drugom poluvremenu, u kojem je u 57. minuti ušao i Ivan Perišić zamijenivši Sergea Gnabryja. U istoj minuti ušao je i Philippe Coutinho zamijenivši Thomasa Muellera.

Lewandowski je gol za 2-0 postigao u 50. minuti sjajno izvedenim slobodnim udarcem s 25 metara, da bi konačnih 3-0 postavio u 75. minuti, nakon odlično primljene lopte od Comana i preciznog prizemnog udarca.

Bila je to peta gostujuća pobjeda u 2. kolu, u kojem je kao domaćin slavio samo Hoffenheim koji je s 3-2 bio bolji od Werdera, dok je Union Berlin osvojio bod kod Augsburga odigravši 1-1.

Četiri utakmice završile su pobjedama gostiju 3-1: Fortuna - Bayer Leverkusen, Mainz - Borussia Moenchengladbach, Paderborn - Freiburg i još u petak Köln - Borussia Dortmund.

Na ljestvici su trenutačno u vodstvu tri momčadi s maksimalnih šest bodova, Borussia Dortmund, Freiburg i Bayer Leverkusen. Bayern i Borussia Moenchengladbach imaju po četiri boda, a po tri, ali uz utakmicu manje, imaju RB Leipzig, Wolfsburg i Eintracht.

U nedjelju igraju RB Leipzig - Eintracht (15.30 sati) i Hertha - Wolfsburg (18).

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 2

PR
prajdali100
21:19 24.08.2019.

Rutinska pobjeda.

DU
Deleted user
20:57 24.08.2019.

Kovač usred Gelsenkirchena pobijedio Schalke 04 sa samo tri prema nula. Perišić je igrao od 57 minute i nije dao gol!!!!! U ponedjeljak su još u Bayernu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije